Tuesday, January 26, 2010

apa salah dia T_T


“Apa perasaan anda apabila orang bertanyakan pada ibu anda yang sedang sakit, adakah anak anda kaki pukul?” keluh pelakon popular, Fahrin Ahmad yang tidak dapat menyembunyi perasaan sedih sehingga menitiskan air mata ketika mengumumkan tindakan undang-undang yang diambilnya pada sidang media di sini, semalam. - harian metro.

semalam tengok tv3 pasal terjah2 tuh yg nas ahmad.. pergh.. wartawan2 dia semua tak sayang mulut. cakap maen lepas n pedasss gile la beb! I yg tengok nih pon tak tahan. mesti insurans mulut dia tinggi. tgh tengok jengah-jengah jek tetibe.. jengjengjeng.. ada fahrin ahmad. dia buat sidang media. anda tahu siapa fahrin ahmad? kalau ada yang tatau, anda MEMANG sungguh rugi dan anda baek duduk kat planet marikh saja.* ni la dia makhluk tuhan paling seksi.



sidang media tuh pasal ape lagi selain mencari kebenaran dgn apa yg telah dibangkitkan oleh EX-GIRLFRIENDnye, Linda Onn(LO). I tatau la ape masalah dia ngn fahrin nih. dah break buat la cara break. buat ape nk kecoh-kecoh. kan silence is golden. masa tengok dia meluahkan perasaan dia dalam press conference tuh, nak menitis la jugak air mata nih. tetapi oleh kerana ada adikku.. I kene la maintain. bukan dia saja yg mempunyai tekanan perasaan malah keluarganya turut terkena terutamanya ibu nya.

dont worry, fahrin. AJAJAJAJA FIGHTING!


he's crying :/


for further info, sila lah menonton.



p/s: ape kata nama paling sesuai utk diri sendiri? (saya/aku/I/gue)



No comments: