Thursday, January 28, 2010

sorry, you're not the biggest loser.

are u the biggest loser? tepuk dada tanya selera. jangan la lepas tuh pergi medan selera makan nasi campur ngn abc special. yummy~~. ish! kalau mcm nih mcm mana nk jadi the biggest loser. kenapa aku excited sgt nak jadi  the biggest loser? korung tak tau ke?
mula-mula pon aku tatau, tapi lepas bnabonchet perkenal citer nih, dh jadi salah satu favoret jek. so, credit tuh bnaslim.


   see.. brape banyak berat dia hilang..

walaupun aku tade la segemuk seperti perempuan di atas, tapi aku nak body mcm nih..


 datin seri siti nurhaliza.

sbnrnye, badan linda onn tuh hot gak tapi memandangkan dia FITNAH fahrin, aku berpaling tadah la ke siti sambil berharap dapat gak la gelaran datin seri tuh.^_^  tapi dia tinggi aku kurang tinggi. walau apa pun, aku masih la bersyukur dgn body skrg nih COMEL GILEE janji sihat. 

setiap hari selasa akan aku cube mencuri remote tv dan tukar kepada the biggest loser nih. skrg ade asia punye buat kat a famosa.. banyak info2 yang kite boleh dapat mcm mana nk exercise dgn cara yg betul. tapi mmg betul la peribahasa, berat mata memandang, berat lagi bahu memikulnya. tgk dia work out mmg all out la. lpas tuh turun berat smpi berkatii-kati.. aku pi jogging turun naik jek berat. mcm mana tak turun naik, input lagi besar dari output. TAPI dia 24 jam berexercise, kite 1 jam jek. heee.. diorg ade trainer, kite berdiri di kaki sendiri. (sudah la eeka, hendak seribu daya, tak hendak seribu alasan.)

yang thebiggestloser asia nih ade club dia (biggestloserasia.club).


tuh trainer perempuan dia. garang gile. ;p

nak jadi member ke? *_*

tapi melihat show nih mmg kasik SEMANGAT!! (bak kata intan ngn bintang. sape tatau sape mereka sudah.)


now, are u the biggest loser?
p/s: wah.mcm dah selesa dgn gune 'aku'. dh nmpk tade la gangster sgt.. blog ini masih diserikan dgn peribahasa. konfem dpt markah bonus lagi!

No comments: