Thursday, February 18, 2010

botagorila.

"hari ni sungguh panjang" << ayat faveret AYAH. kalau pulang kerja jek mmg ayat tuh la dia cakap. ayah selalu cakap mau pencen. tapi ku tidak kasik. ayah kite kena buat sesuatu sampai habis. bak kata org melayu, alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan. (aku cuba mencari gambar diriku disampping ayah tetapi tiada. baru ku sedari. )


tapi mmg la. hari nih sunguh panjangg. pagi pagi bangun kul 6.20 solat lpas tuh BUMMM~ balik kat katil. =p eiitt.. tunggu dlu. pastuh bangun balik kul 6.50 utk bersiapsiap menjadi lebeh sehat cerdas cergas dn mencuci mata. hik3. aku pon pergila bersiap2 nak pi jogging. skrg dh menjadi rutin harian yer. jadi lepas nih KALAU aku TERkurus ker, jangan la korang pengsan. mana aku nk cari ambulans nant.


then lepas joging2, nak tunggu ketibaan orangorang laen sebab jengjengjeng, aku pon maen la playground. skrg nih makguard dah tak buat keje. bagusbagus! 


saya muat gelongsor nih!

hari ini 17 february. hari ni hari rabu. cikgu saya maen bola. hari ni birthday FAZLIN NAZIRAH. wuuhuuu~~ akak ku ni dah 18 tahun. aku pon baru 2 bulan lebeh sambut birthday 17. sungguh la muda diriku ini. 

hepi birthday to you,
hepi birthday to you,
hepi birthday to nazirah (hih)
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

KAMI.

OMG.SILA ABAIKAN MUKA KU.

potong kuehnya. 
potong kuehnya
potong kuehnya sekarang juga.
sekarang juga...

then, pukul 3 mcm tuh kami gue bna dini pergi ke jayJ. igtkn nak nyanyimelalak tapi full la pulak. sungguh la. cina tak reti pulang ke kampung. oleh itu kami bersiarsiar.




iye aku tau kau tahu ini dimana. well, ini mcm dh trademark budak btho.

setelah menerima sinar cahaya nur hidayah, aku pon gerak pulang ke rumah. 

when u see the light, that's the sign that u've to go back home.

No comments: