Saturday, February 20, 2010

unavailable.

You all need to get ready to hear
 The unbelievable,
Indescribable
NUR SYAFEEKA
Baby S!

laa.. mana unavailable nye. hek3. ape yg tak available nih. well, nk citer pasal kisah anak-anak. memandangkn qaseh aleesya tuh dh membesar depan mata I, memang dah tertumpah la sgl cintakasihlove kat dia. takpetakpe, adik qaseh jangan risau ok. uda sayang gak kat qaseh juniior. 

nant kalau uda dah ada lesen, tiaptiap petang kite pi lakevalley mane buai-buai, gelongsor2, ongkangongket. hik3. berangan3 memang best!

okeh. mari kite bincangkn kembali tajuknya bersama baby s! 

BABY S!:
anda percaya dengan ape yang dikatakn dgn hubungan yang diaturkn. selepas baby s! baca novelnovel, sometimes, ada hubungan yg berkekalan (memangla dah kata novel.) tapi mcm mana hubungan dahulu kala yang diaturkan oleh ibubaba nya. well, jodoh masing2an, tiada siapa tahu. hanya ALLAH. dah berbuih mulut baby s! nasihat kkat syafeeka tajuddin yang hidup kite tuh bukan mcm novel-novel. hidup kite, kite la heroinnya, kite la penulisnya dan kitelah pengarahnye malah heronya sendiri kita sendirilah yang kene carigalicari.. tapi syafeeka tajuddin tuh sungguh senang terpedaya. 

tapi baby s! dah jumpe seorang yg sungguh padan sekali! bagai pinang dibelah dua! sungguh! 
nak tau sapa. TARAAAAAA!!


AIRIT RAYYAN 
AND 
QASEH ALEESYA

oh! how such a lovely couple! haha..

p/s: kalau along n kak yana tau nih, memang kene pancung i!

3 comments:

IzzatyKawaii said...

sesuai ! haha

<3 eera said...

nak nanges eera tengok gmba tu T_T tk boleh bla je edit

eeka :) said...

izzaty: okeh! ada jodoh tak kemana.

era: awat mu nk nangis?