Wednesday, March 31, 2010

si Dia lagi =)

wah... tajuk tuh bikin kontroversi sensasi jek. haha. mana nas ahmad nk terjah nih? ish.. senyapsenyap sebentar.. jangan la gelabah sangat. lagilagi anakanak bujang yang semakin gusar hatinya. cikcik abang, sabarsabar. baca betulbetul.

sila perhatikan dan baca dialog ini dengan teliti. kemudian jawan soalan dibawah.

eeka: ibu, baju kahwin umie cantik sangat.. nak jugak nak jugak!
(sungguh excited di situ bagaikan esok nak kahwin. )
ibu: ish.seksinya. luasnya kat leher tuh.
eeka: tapetape.nant uda tambah kain la lagi. tapi suami siti nurhaliza lagi handsome kn bu?
(masih dibuai mimpi romantis bersamanya. )
ibu: ish.. mana ada. handsome la gak suami dia ni. mana uda tau smua nih?
eeka: ibu, my hubby bgtau la. fahrin ahmadd.
ibu: hubby? alhamdulillah, ibu tadapat , anak dapat ok la.
eera: *ternganga sudah
eeka: *sujud syukur terus. haaha


alamak..cikcik abang, jangan la risau sangat. mak I gurau jek tapi dalam gurau tuh restu dah diberi. so, cikcik abang kene la usaha kuat sikit. otototot kene la mcm fahrin ye. XD

rindu tak dekat my hubby? i rindu la. kalau u'all tak rindu pong, i tak kesah. ni blog i.

eh. dia gelak la. zoom sikit.

alalala.so cute. XD

eh.. dia pegang janggut. zoom la.

wahh.. hot nya..

angah, gigi dia cantek mcm gigi uda. =)


ish. tak clear la. =.=

pong sama. 

masih sama. jari dia panjang deh. jam dia hitam.

kuangkuangkuang. apabila ibu tengok komenkomen dia yang melampau tuh sampai 600 kekdg ibu terkejut. nak tau apa reaksi I?
 "nak buat macam mana bu. uda kena la brkongsi my hubby ni. dia tuh trlalu mampu"

okey.. I pasti mesti ada org rase I perasan gile kan pasal gigi I yang sama cantik sama padan dengn my hubby nih. mest korg tak caye. adoii. susah la korg nih. nak bukti? HAMEK KAU!

eeh.. eera yangbajet super tuh ada gak.
tak leh jadi nih.


so, nampak tak gigi I? tak sengetbenget pong. ok la kalau match ngn fahrin. haha.

cik cik abang, mest dah risau gila kan? apa kata check gigi anda. kalau sengetsenget tuh, buat braces sana. cepatt!!



No comments: