Wednesday, June 23, 2010

cerita untuk hari ini

urm... sebenarnya nak buat title tuh begini 
'cerita untuk hari ini berkisarkan seorang gadis comelayuchun yang pergi ke kuliah bersama rakannya, sarah sabrina hulk di pagi yang mendung yang membuatkan mata turut layu namun, kami masih gigih mencari ilmu di dewan DKB'  
fuhhh.. ini kalau buat title nih, memang gempak. haha...

hari ini hari rabu. rabu ini adalah rabu minggu yang ke-__ (seperti biasa, sila isi tempat kosong) aku kat PASUM.  hari hari berjalan seperti biasa.. tenang sahaja. cuma aku tak tenang apabila assignment akan diberi TERUTAMANYA graphic com n architectural drawing. wah! sejak bila aku nak jadi arkitek? haih. ==' ada ura ura lingkup for my 1st sem. takpe EEKA SEMANGAT! 

hurm. aku tamao blogg pasal subject2 yang aku belajar. sbb aku tamao la. tamao tamao tamao. aku pun tatao nak blog pasal ape. aku nak gang! wah.. mcm desperate gile. cepat buat muka desperate... *sila bayangkn sahaja. tiada gambar.

ye la.. kalau takde gang mmg tak best la kehidupan kat PASUM nih. mcam mana nak main kayak tuh. macam mana nak berenang kat pusat renang tuh. mcam mana nak.. ish! yang penting kalau lebih ramai lebih havoc kecoh ar!

takpe eeeka, baru ____minggu awk kat pasum. sila usaha ye! CHAIYOK.

ok. byebye. T_T/ =)

alots of love.
eeka

No comments: