Wednesday, July 28, 2010

hendak menangis tapi air mata dah habis

salammmm perantauan dari BTHO.. ngehngehngeh.. saya masih di rumah. dan saya nk cakap yang yang yang tajuk di atas mmg takde kene mengena langsong ngan entry nih


saya nak cerita nih.. kan saya pulang ke 'desa' hari sabtu lepas. so, jumaat sebelum hari sabtu tuh, saya dan geng bas sekolah melakukan riadah.. kami tak main la buang2 masa ni.. tidur2 petang tuh, smua tak rock langsung (haha.. padahall) jadi, kami, dinieroomaterchentaamiraizataishahmuslimdin panjang, pun menyerbu la varsity lake. saya sungguh excited utk bermainn 'kayak'ing sbb FIRST TIME kot!! ngehngehngeh... bayaran yg dikenakan sama dengan duaaiskrim kat cafe, RM2 sahaja. dan sepatutnya, kitorang boleh main satu jam jek.. tapi lake tuh kan bapak ktorang punya.. so, sampai berjamjam weyh. haha. ada la dari pukuul 6-7.10.. hek eleh lu.. lebiih 10 minit jek.. haha..


oleh kerana semua kaum kaum hawa tidak pandai berkayak , jadi kami dengan ingin menyelamatkan nyawa maka berpsg2an la dgn kaum2 adam yang separa tough nih. haha.. saya dgn amir, dinie dgn din panjang, aishah dgn muslim. di sini saya ingin merakamkan jutaan maaf kepada partner kayak saya kerana tidak menyumbangkn tenaga dlm berkayakking itu. malah saya menjadi lady boss paling baik di seantero dunia ini. hal ini kerana, saya hanyak duduk diam di belakang eh copcopcop.. saya baru trigt saya ada la kayak gak tapi sikitsikit. haha.. namun begitu, saya sungguh bersimpati kepada roomate terchenta saya sbb dibuli oleh partnernya kerana dia dikenakan berkayak seorang diri dan membuatkn din panjang menjadi bosstakprihatinkpdwanita. kasihan dinie, yang begitu berusaha seorg diri utk berkayak. takpe dinie, lepas nih kte berdua plak eyh.. dan tidak kurang kepada team aishah dan muslim. err.. apa yang tak kurang. mereka sangat la bekerjasama. ngaahaa.. 


apeapepon. saya dah berkayak akhirnya. kalau tak, selama ni nak gi fakulti lalu kat lake tuh, sedih jekk.. bila la nak kayak.. bila la nak kayak.. haha.. alhamdulillah akhirnya sampai juga niat di hati.  ape2pon enjoy da pics.


saya dan dinie....

partner kayak saya.. 

aishah n muslim. 

dinie dan din panjang. 

and picture yang i suka sangat2,


picture nih mcm nak menuju ke jalan yang diredhai. haha..

anda tahu tak, anda tahu tak.. saya sungguh berdebar dalam setiap picture yg nak dicapture ni.. sbb saya takut trjatuhnya hp dalam tasik nih.. dah la dalam gileee..  haa. btw, air tasik nih.. adusss.. busuknya susah nak dikatakan.. kotor gile weh..  and and and, saya turut bersimpati kepada dinie dan aishah yg telah disimbah air tasik ini oleh partner mereka.. dan terima kasih sekali lagi kepada partner saya sbb amat baikhati kerana tidak menyimbahkannya. =D 

OK LA. BYEBYE..