Wednesday, July 7, 2010

just dance, gonna be okay.

hari selasa, aku ada kelas kat fakulti for subject GRAPHIC COMMUNICATION. kalau gi fakulti, boleh pakai baju bebas. skirt pendek pun boleh! ngaaa.. pakai la baju ape ape pon sbenarnya, tapi mostly ABIANS pakai baju tshirt ngn jeans sbab jauh kot perjalanan ktorang. kene lalu padang sahara, laut merah, dan gunung everest. cuba bayangkan nak lalu smua tempat tuh dgn baju kurung. maleh mak nak citer la. hahaha. HA?

 
ini miss annum, da lecturer.
smpi skrang aku confused, dia nih dh kahwin ke blom. ape2pon, dia mmg rocknroll!

tapi kan kelas tuh utk minggu nih mcm dah tade title graphic kat depan tuh. so, jadi COMMUNICATION jek. ktorang kene menari weyh.. last week, miss annum ada ckp suro bawak kasut menari. aku dh pikir dh nak bawak high heels. mana la tau nak menari salsa ke tango ke. HAHA rupanya dangdut. adush.  budak2 lain dah goyang ehem ehem,  goyang dumdum pon ada gak. adush! menjerit mak tgk!boleh lawan inul drastatia. *apeapela nama cewek yang goyang mcm nk gila uh.  tp mmg happening gila lah. kalau mcm nih la kelas GC, somangat sya nak lalu smua tempat yg telah disebutkn tadi. mcm tgk konsert i tau. menjerit jerit. habis i dh tak cover2 ayu dpn tutt.. haha.


 wondergirls wehh... PAULL PAUL PAUL..*screamss~~

michael jackson (blue-turqoise shirt) weh! he's still alive! wah! dia kat um weh.

michael jackson dah kalah ngan budak ABIANS. haha. lawan lagi lawan lagi..
battle of da dance.

kami penyorak utama. especially yg pakai baju hijau tuh. semangat gile and comel gila like always..
*nampak x kat blakang tuh ada yg trbaring2 smpi.. dia tgh practice tuh. haha

betapa banyaknya hasil kerja ktorang berkat assignmentS yang diberi. =='
dh mcm walll of the fame from ABIANS. haha
btul ke wall ape ape tuh.
lpekan jek la.

walau apa pun, budak budak lain cakap pasal ABIANS, kitorang tak kesah. yang penting bond antara ktorang kuat smpi ktorang kenal sape budak ABIANS sapa bukan budak ABIANS. nama pon mostly dah ingat. I  <3 _________(ABIANS) haaa.. sapa tuhh. ahaha... saksikan MEEELOOODII.. haha..


salam ceria =)
eeka anak din ida

p/s: padang sahara: padang bola sepak + padang ragbi
      laut merah: varsity lake
       gunung everest: mendaki bukit.

No comments: