Thursday, July 8, 2010

SESATun.

hari ni first time buat amali. so, first time la nak menjejak kan kaki kat lab chem. so, dandan tuh nak ada lab, dandan tuh la nak cari lab. mana tak hebohnya mak cik oii.. ingat kawasan pasum nih kechik ke? yang penting apa yang mak cik nak citer, mak cik mmg sesat la. naik bukit turun bukit. naik tangga terjun bangunan mak cik buat. last last hang tau kat mana lab tuh??? mak cik dh tau dah. depa letak makmal tuh kat area construction site.. wah! nak suro join jadi buruh kasar ka? nnt dgn buruh buruh indon tuh nyanyi nari kopi dangdut. =_=  yang penting di sini, SAYA SESAT CARI MAKMAL KIMIA 5 SELAMA 10 MINIT!

____________________________


saya rindu gile kat QASEH ALEESYA. hari tuh saya mimpi qaseh aleesya peluk saya n main main ngan saya. saya takut qaseh aleesya dh takut dengan saya. saya takut qaseh aleesya dah tak kenal saya. qaseh aleesya, uda sayangcintarindu qaseh aleesya. muahhmuahhmuah.. jangan naughty2 eh. T_T *katakata puitis dari seorang makcik yang penyayang.

btw, kak YANA,
happy birthday to youuu..
happy birthday to yazliana.
happy birthday to makqasehbinikepit 

pos kek ke kolej 12 ya! pleasee..




saya nak makan kek,
eeka anak ida.

No comments: