Friday, August 6, 2010

geblok.

menjadi permaisuri di hatiku.. lalalala~~
currently listening to lagu yang sempurnakanku by 6sense.
so sweet lagunyaa..

perkhabaran dari Universiti Malaya.. kat UM ni skrg sedang berlakunya majlis konvokesyen dgn meriahmeriahhmenriahnnyaaa... ada FESKUM skali (FESTIVAL KONVOKESYEN UM) so, adalah jual BAJUBAJUUUU BAJUBAJUUUUU BAJUUUBAJUUUUU pinpin tudung BAJUUU BAJUU.. mmang aku susah haati la tgk smua tuh.. dah la tuh elaun baru masuk... menangis2 aku kat depan kedai tuh nak beli tapi tau ibu ngn ayah nnt bising sbb beli BAJUUU BAJUUU.. lepass tuh lepass tuh, ada jual TEDYY BEARRR BEARR,, ada patung katak skali.. skrg nih aku mcm agak sangap dgn patung katak since aku nyanyi lagu katak sikatak lompat dn harus melukisnya sebnyak 20 ekor katak dlam sketch book dan harus mendesignkn baju berasaskan katak. see, dalam 2-3 minggu nih asyek berkecimpung ngan kataks jekk.. kan kan kan???

so, apa aku nk cerita skrg nih pasal FESKUM? haa.. kawan aku si azira nih dia dah sangap dgn kentangking! kalau gi feskum tuh (kitorg mmg asyek gi feskum lpas kuliah. can u imagine how much ringgits i spent this week??) mmg dia melilaulilau cari kentangking! haha.. tapi aku xmaen la king2 nih.. sbb king2 nih biasanya dh tua. so, i cari prince! prince handsome2 kan.. like tengku mahkota johor lelaki idaman impian dan angan2 sya.. haha. tiba2 rindu plak kat baginda. huks.

muka saya agak semangat la makan kentangprince tuh
smpai dh setengah jek tinggal =.=

okayy... cukup la dengan feskum tuh yer.
____________________________________________________________

hari khamis saya punya kelas pukul 8, lecture econs.. 2 jam auu.. mana xkematu punggung i. dah la kerusi dia tak empuk langsung. kayu pokok hutan mana ntah dia tebang. aku ngn azira dh plan nk bawak cushion dah.. ish ish.. so, mcm dah 1jam setengah tuh mmg focus dh brterbangan la..  jadi, kami buat ape lagi.. kami beramekamek gambar meh.. time lecturer tuh ckp TAKE 5! ktorg pon mulakan la operasi amek gambar besar2an...


1. operasi kamera shadia.




saya bagaikan tak ingin terlepas walaupan satu gambar pon.

 dan akhirnya, saya kembali focus. =.=

2. operasi kamera saya.




dan tibe tibe, ada seorang mak cik datang!


mak cik azira!
mak cik jual kuihh!!!
KUIHHHH KUUIHHH..

aku ngn aly dh cover2 ketawa dh time nih.
susah dapat kawan yang gilagila nih. =='

ok. papai.


3 comments:

Anonymous said...

woitttt!!! agak agak la..gamba aku tuhhh..susah nak cari tau..mahalll...hahaahah

eeka :) said...

haha.. mahal ke? aku masuk fb nak?

kentang said...

Terima kasih diatas sokongan anda