Friday, August 20, 2010

it's over babeh!

BERAKHIRNYA SEPARUH KEBEBANANN DALAM MENGHADAPI EXAM MID-SEM NIH. LEGANYA, HANYA TUHAN YANG TAHU..

sampai ada yang berkata, "lega doee.. mcm dah habis spm". begitu hebat sekali tamparan mid-sem exam nih. kalau mid-sem exam sama dengan spm, final exam sama dgn ape ye? ermmm.. tamaootamaoootamaooo.. time exam nih la dah tau beza sekolah dengan pre-u. kalau sekolah, time ujian2 mcm nih mana ada sibuksibuk cari past yrs ques. skrg nih.. MASYA ALLAH.. berlari ke sana sini cari pst years quest. sbb soalan kluar HAMPIR SEPARAAA BULATBULATTT sama okayy.. *okay.. maybe takdela berlarilari.. just time berjalanjalan tibe tibe saya brtny kat coursemate 'ada soalan past year tak?' dan bagai pucuk dicita ulam mendatang dia brkata' ada.. siap bawak lagi nih' dan saya dgn senyuman palingmaniscomeltertarik bagi  utk si dia dan saya akhirnya dapat! senang tak?? HAHAHAHA..

so, selepas berakhirnya seminggu exam nih. dah habis la. *apekah ayat aku nih? halalkan saja lah. kat sini xbelajar bahasa melayu.maaf. oleh itu, time jumaat lepas last paper, ENGLISH FB0111, saya dayana siti aizat dan lim (haha) pergi bergambar2an dekat UM. gaya bergambar tuh mcm dh lepas final exam sem 2 yang mmg ttak balik2 ke um lah! jadi. redha jek la. hanya berbekalkan kamera nikon yang secoet tuh. kami bergambar2an lahh..

antara nyaa.

saya terketawa la pulokkk..


mencari ketenangan utk meredakan ketawaaa...


dan akhirnya dapat kembali bergambare


malas nk rotate


kawan lelaki yang harus mengikut kami.


self-timer.


weee~~

ok, kalau nak tgk lagi gambar2 posing kami. sila klik sinisitueekabrgambare....

oklah... tata~~


No comments: