Tuesday, September 21, 2010

permata hati.

mcam nak post tapi tatau nak post ape. so, mao post pasal permata hati. haha. apekah itu? ala.. yang apa hati kite suka sayang. ngeh.

ayah saya.



ada sapa berani ngn ayah saya? haha..
kalau ada, tabik separa spring.

*ini bukan cobaan nak dapat duit poket lebih dari ayah okay. tapi kalo boleh ape salahnya. rezeki tuhh

ibu sayaaa...

walaupon kami selalu berselisihan pendapat, tapi itu lagi mengeratkn silaturrahim ye anak2.
haha..
kalau ibu marah,
urm..
hanya kami adik beradik yang tahu.

QASEH ALEESYA

gambar blur pon nk letak.
suka hati I lah.








nak letak gak gambar nih.
padahal dia tak pandang kamera ponn.

QASEH AQEELAH
permata hati terbaru. <3






haih. nampak sangat I takde keje skrg nih ye. ye la th takde keje.. dah la berlambaklambakkkk reDO'S yang kene buat. gasak kau la eka!  nnt kene tolak gi fakulti ape2ntah padan muka. haih. 

tapi btul saya sayang dedua anak sedara saya. skrg ni pon smpai tertukar2 nama. baru dua anak sedara. mcm mano ni? kesian kepada anak2 saya ye sebab saya dah sayang anak orang. haha. padan muka. sapa suroh kluar lambat. ok. keDODOLan di situ.

" esya, sayang adik esya"


*kalau orang cakap aleesya anak saya pon saya tak geleng tapi buat muka pelik sbb saya muda lagi. haha. tapi ramai kawan saya cakap muka dia macam saya. ngeh.


siapakah permata hati yg seterusnya? mari kita lihattt.. HAHA


2 comments:

<3 eera said...

gmba saya di manaaaaa ?!?!??

eeka :) said...

alah. sbrnya nak citer pasal QASEHs jek. haha.
brsabar yer