Thursday, October 28, 2010

ape title mao?

saya tau saya patot study chemistry ngn physics sekarang. tapi, ye saya dah nampak dah file merah chemistry saya. fuh fuh fuh. sikit berhabuk. saya rindu lecturer en. nasrul zamani. nant saya kawen, *ehem3* saya nak dia jadi wedding photographer boleh? haha. jimat kos. $$$ nant duit lebih tuh boleh la gi honeymoon jauh sikit. HAHA. ok ok. serius. ngeh




tinggal paper FSAB0121 GENERAL PHYSICS & CHEMISTRY. hamek kau. dia kasik gabung itu dua dalam satu paper wo. ngeh. fine la weh. mmg la saya budak alam bina belajar general jek. takde la dalam berapa meter ke bawah tanah macam korang budak fizikal n hayat. kan afiq kan? ngeh, tetiba plak nama afiq ada. ngekngok. sungguh la chemistry tuh boleh saya terima lagi, sbb saya mmg ada chemistry ngn lecturer tuh. haha. <3 en. nasrul. haha. tapi physics ku. adoi. takde chemistry deh. sbb ada physics. saya nih dari time since sekolah menengah lagi ada nasib xbaek sikit ngn subject yang bernama fizika. haih. kene mandi bunga nieh. naseb baek spm dapat cukup2 makan deh. heh.




ehem. memang takde cite nak di ceritakan. haih. ada dua entry yang sebelum2 nih ada sebut watakwatak yang undefined. wah. bikin kontroversi rupanya watak tuh. haha. awak, kamo dan kau tiga orang yg berbeza. ngek btul. dan yang watak kau tuh kan, haihh. orang lain yang nak disampaikan kebengangan diri nih, orang lain yang perasan yang diri nih bengang dengan dia. sory, it's not u. kite berdua okay2 jek. no big problem between us, i guess. ehem.




saya dalam mood nak beronggeng. AZRIE, ku seru nama mu. jom la bawak saya jalan dengan vios tau! haha. kau bawak saya naek kereta lembu pun saya ikot deh. memang nak berjalan sangat2 nih. dah lama xber'dating ngn partner raya sorang neh. heh. who's azrie? haha. my partner raya since form 4.




kamu, hubungan nih tak kemana. saya harus belajar untuk menghentikannya.

7 comments:

Anonymous said...

kamuuuuuu..

krunisme said...

eeka..
jgn mara ye..
aku bru kuar dgn azrie n whisz..
hahaaa
selamat berEXAM...

eeka :) said...

huaaaaa... badrull!! jahatnya. asal tak tunggu aku. sobs sobss..

nnt harijumaat lpas korg solat jumaat, sila jemput tuan puteri sorg nih kat kolej12 UM!

tHesmUff said...

bestnyer dah merdeka...jeles seii...
haha...

eeka :) said...

bawak2 brsabar ye. HAHA

kinokaru. said...

mende kaw sebut-sebut namaku? haha

eeka :) said...

ntah. tetiba aku nk menyeru2 nama kau.