Wednesday, October 13, 2010

hectic.

bulan october bulan yang palinggg palengg palenggggggg tesyion buat sayaa.. sangat2 okayyy..

semuanya tak terurus... kerja banyak banyak sangat. sampai macam tak nak buat dah. sampai mcm dah tak kesah dah. sampai hati kau buat mcm ginih.

FINAL PROJECT FOR GRAPHIC COMMUNICATION.

1. A1 POSTER - CLIMATE CHANGE. nampak tak A1 tuh. besarr tau takkkk

2. A2 POSTER - CHUNGKING EXPRESS.

3. ONE STOP 30 SEC ANIMATION - CHUNGKING EXPRESS...

so bulan nih mmg bulan otak belah kanan saya bergerakk gerakk.. haihhh.. penatt tau takkkk penatt. nk buat kerja pon dah malas..

bila saya nak study for final exam lagi!!?

bila saya nak buat REDOS for draughtsmanship lagi!?!?!?!

bila saya nak menggatal lagi!? HAHAHA TETTTT...

penattt. kesian la saya. somebody please stoop da clock.'



11 comments:

tHesmUff said...

gud luck...jgn tension..lek jerk...haha

eeka :) said...

urm. thank you. tapi xboleh nk handle dah nih.

tHesmUff said...

biasa r uh sbgai stdent...as long x give up..sy pun rasa bergitu..lagi2 bila nak exam finale an. :)

eeka :) said...

haish. rasa mcm nak jadi suri rumah tangga jek neyh. haih.

tHesmUff said...

haha....x ley blar ekh nak jadi suri rumah.haha...

cuba tnya pakwa u,sudi x kahwin.hahahahah...

bukan alam bina free selalu ker?.hahaha

eeka :) said...

haha. alamak u. i x berpakwe lagi la u. HAHA. nnt kluar market x syok.

mana ada budak alam bina slalu free. nih yg nk marah nih. memandai ajek. budak fizikal ngn hayat belajar smua based on tutorials, kteorg projek tu projek ni. tsk tsk.

tHesmUff said...

haha..kluar market?..hahaha..dasyat2..kih2..

haha..budak alam bina memang sudah sediakan jawapan mcm tu ker?.haha...dari dlu i ckp mcm uh akt budak alam bina jawapan mesti sama.haha.u alam bina nie major akitek ker?

;)

eeka :) said...

NGEH.. joke joke ye pasal market tuh.


mmg hanya budak alam bina jek rasa smua tuh. budak lain2 xmengerti apa yg ktorg rasa. =.=

tamau amek arkitek lgsg. lukis rumah papan pon trkial2. ada hati nak amek arkitek. toksah nk mimpi! haha i nak amek qs jek.

tHesmUff said...

hahaha.......asal x ley main pasal markeT?..ok2..hyper market ok?...haha..

alah arkitek bukan mcm art..haha...qs?...ok r..nanti mengukur kat pdang ekh,mcm i wat.hahahahaha....

x bukak fb ker?..hahaha

eeka :) said...

u pon amek qs gak ke?

act, u ni sapa eh? haaha

tHesmUff said...

i?sapa i?...haha....seorang hamba allah..hahaha..

x lah amik civil,but da bljar subjet suveying...kalau ari khamis awak nampk da org mengukur kat pdng dpn lib..kitaorg r tuh..hahahahah...