Saturday, October 23, 2010

minggu exam.

saya nak exam nih. from 25th Oct till 29th Oct. then smbg balik on 4th Nov. mcm hape. =.= naseb baek umah dekat, boleh la balik datang kolej balik n balik ke rumah smula. haha. kesian ayah saya. ayah, nak kasik uda driver ke nak kasik uda kereta? heh. pilihan di tangan anda.



mari la lihat jadual saya.

25th Oct KALKULUS(haha) tak layak lgsg.  GEOMETRY & TRIGONOMETRY

26th Oct MICROECONOMICS

27th Oct ENVIRONMENTAL SCIENCE

29th 0ct GENERAL PHYSICS & CHEMISTRY.

cepat cakap goodluck kat saayaa! cepat!
 GAMBATE EEKA. CHAIYOK SYAFEEKA!


----------------------------
kepada kau, mmg aku bengang gila dengan kau. kau pehal ha? nasib baek nak exam tau. kalau tak mmg aku dh serang kau*cehwah* tapi serius weh. kau buat aku bengang tau tak. nasib baik aku tak nak menyemakkan lagi otak aku dengan ape2 pasal kau. aku berdoa supaya kau cepat sedar weh. jangan la buat aku bengang lama2 macam nih dgn kau. aku dh pernah merasa semua benda time kat sekolah. aku ingatkan benda nih takkan aku alami lagi time kat asasi nih. tapi rupanya masih ada orang yang sama macam dia kat asasi nih. jangan la buat muka tak tau malu. kalau kau tak tau malu, aku tau malu! sungguh aku tak terima apa kau buat kat aku nih.

------------------------------
kepada awak, saya just nak cakap kepada awk terima kasih sbb calm down kan kawan saya sbb saya takde beside her when she needs me but then awk ada at that time. thank you. i tot saya nak sms awk tapi maaf la saya segan dan ego saya tinggi and plus i lost ur number already. once again, thanks awak sbb awak ada time kawan saya memerlukan seseorang. jasa awak amat dihargai. and awk, jangan la tension sangatsangat. saya risau jugak time kawan saya cerita smua nya kat saya. saya tau awak boleh buat for this exam. awak dh work hard okay. so, takde ape2 yang perlu dirisaukan lagi. and saya percaya, 'dia' sentiasa ada by ur side lagi2 time awk susah hati. =)

-----------------------------
kepada kamu, ah sudah. takde ape2 nak cakap pasal kamu. kamu mmg suka buat saya ketawa.. saya nak tension pun tak sempat. thanks kamu. =))

14 comments:

tHesmUff said...

gud lcuk!....

eeka :) said...

thanks. :)

ahh kau hidup!! said...
This comment has been removed by the author.
eeka :) said...

sebok jek nak tau. adalah.

ahh kau hidup!! said...
This comment has been removed by the author.
eeka :) said...

sukahati aku lah.

eeka :) said...

sukahati aku lah.

Anonymous said...

erk????

Anonymous said...

ishhh :/

eeka :) said...

nih anonymous nih org sama ke x? sengal ubi kayu lah

Anonymous said...

hak3x...padan muka..

Farah Nazira said...

kahkahkahkah

Farah Nazira said...

bile nak follow aku ??? hehehehhe

diatas itu ku seru name muuu ! hehehe

eeka :) said...

farah: follow ape an sih? ngeh