Tuesday, October 19, 2010

no sweat!

ngeh. mmg tajuk tuh sangat menipu. haha. ari tuh maen tennis for da 1st time weh dekat court *erk. kat mana lagi eh? maen pakai raket dan bola bola orang. pinjam kawan EFNADIA. thanks efnadia dan kawannya!


selepas berbulan2 lamanya xbersukan dan xberpeluh sebab bersukan. oleh itu, semalam mmg mencurahcurah la peluh itu bagaikan ke mencurah ke ladang gandum. dan selepas beberapa lama diri ni mengumpul lemaklemak, dan semalam saya pun membakar 1/3 drpd lemak itu kot. HAHA jangan bakar semua lemak tuh. membazir tau tak. nak buat lemak dh la pakai duit then takkan nak bakar smua. ish ish ish. membazir amalm syaitan. *dinie ajar ye cakap mcm nih. heks


dan memang taubat la nak main lagi tennis nih. court dia mcm xboleh besar lagi la plak an? bola dia xboleh hijau lagi la plak? haha. takde kene mengena.. haaa, act, smalam brpeluh tuh sbb penat kutip bola jek. plus dikerjakan oleh mamat sorg th. cis! cet! ceh! btul. nasib baik saya nih penyabar orangnyaa. kalau tidak. ish ish. raket dia adoi. mmg xboleh besar dan diberatkan lagi ke? haih. nak pukul bola tuh mcm nak termelayang2 badan dgn raket2 tu skali. =.= *sedikit penipuan kat situh. oleh itu saya rasa baik saya stick permainan fav saya congkak jek la. HAHA


sebelum bertolak!

cubaan menyambut bola gagal =='


ara, pukul bola th cepat.
nice pose ladies!


sila focus kepada partner saya.

"oh, dia buli saya", saya cakap.


after playing.

dont asked me where's dinie? why she is not in any of these pics. haha
she totally loved her lemaks. so, she dont want to burn it. haha
kidding dinie.

dinie jadi photographer la. hehe

ok, sekian kali. thanx to da mamat sbb memenuhi prmintaan nak main tennis nih slps memendam harapan agak lama. ngeh. 
lepas nih rasa nak maen squash plak. tutorialmate dinie dah ajak dh tuh. hehe. =)

ok, byebye

salam sihat,
eeka din

4 comments:

ahh kau hidup!! said...

boley jd macam maria sharapova nih kalu blatih ag..hahahks..

eeka :) said...

erk. tuh perli ke ape eh?

dinie said...

ngaaaaaaaaa,, 'totally love her lemak'??
agak2 la eeka !

eeka :) said...

haha,. maaf maaf maaf.