Friday, October 8, 2010

semua dalam satu.

ok. cerita nih memang cerita agak kelapukan sebab nak citer pasal weekend yang lepas tp nih dah nak masuk weekend yang baru.

weekend yang lepas saya pulang ke rumah untuk mencari udara yang baru untuk disedut selepas lemas dalam udara2 kat UM nih.
weekend yang lepas juga saya pulang untuk mencari motivasi untuk belajar memandang final exam is justtt around the selekoh. tapi nampaknya yang nih agak gagal lah.
weekend yang lepas saya pulang ke rumah untuk mencari ketenangan dan ketenteraman jiwa di rumah selepas jiwa hati amat bergelodak2 dgn macam2 benda. alhamdulillah, my heart dah baek dan menerima nya dgn baek.
dan weekend yang lepas saya juga pulang ke rumah untuk melepaskan rindu dengan ayah ibu dan qasehS. eh, tak lupa kepada adik saya yang sorg nih, eera. qaseh pun just jumpa esya jek. ella tak jumpaa. =.= 
PLUS, weekend yang lepas, saya turut menyummbangkan ke'lemak'an ke badan saya nih. haaha. dan ini memang lulus dgn cemerlangnya! open house trlalu banyak. dan open house/kendrui my 2nd cousin, asyraf is the best deh! smua makanan dia sedap sangat2. haa.. the desserts ya ampunnnnn... satu meja besar just nak letak pelbagai kuih2. fuh!~

enjoy tha pics that had been taken during the last weekend. aha.

manja saya. esya. <3



ek eleh esya.
 ada posing macam tuh


esya bersama her great babysitters!

and now, i present u gambar esya menggedik.







ok. it's enough! ngade esya. huks


like aunt yang comelgorgeous like esya.
ngahaaa..


open the doorr lah.


come to bibik aseh...


run aseh runnn..


aseh, look at camera lah!

and now, it's my turn to posing2. ngehee.. enjoy! ahaha


tgk kasut tuh. haha
i likee


ber'hindustan' sebentar. ngahaa


ok. byebye dari kami.


*cet. macam dah blog esya ngn saya plak. banyak gile pasal esya. ish!. and post kali nih banyak gile gambar. citer takdek pon. haha.


salam sayang,
eeka din.






No comments: