Wednesday, November 24, 2010

#1

ehem ehem... saya ada something want to share with kalian kalian semua.
saya read novel hlovate time cuti yang singkat ari tuh an.
so, kata kata ini dipetik from that novel la. 

"Love is to be shown to those who deserve it. Those who don't deserve it are not to be loved. We are even to distance ourselves from them emotionally or at least to not feel inclined towards them. But those who deserve love, deserve it because of their virtue. The only being who deserves absolute love is Allah, who created us all"

semua tuh betul kan? buat ape kte cinta kat orang orang yang tak betul nih. we should find man who can guide us to syurga nant. not straight to the hell. then heliza yang dalam syurga cinta tuh ada cakap la berdasarkan la kan   berdasarkan apa yang penulis skrip tuh tulis. ok. saya dah cakap macam keling dah. ngahaa.. ok heliza cakap la kan yang "cinta dia hanya untuk orang yang betulbetul layak sahaja. bukannya untuk dipersendakan" omg. saya sungguh tak suka suara dia sbnrnya dalam citer tuh. haha. tatau la ape masalahnya sbnrnya antara saya dgn suara dia. ok la. then saya pon nak la macam apa yang dia cakap tuh jek sbnrnya. *blushing sudah* haha. 

ok the end. sebelum saya lebih lagi akan menulis bengong2. haha GEMOK!

SO REMEMBER, ALLAH IS THE ONE WHO DESERVE OUR ABSOLUTE LOVE.  =)
jadi tak payah la nak bunuh diri la boypren kau tinggalkan kau or vice versa. 


salam malam,
eeka din.

1 comment:

tHesmUff said...

waaa....fuyooo..sedap ati din baca...
hohoho..tu r awak makin comel..hahaha
;)