Wednesday, November 10, 2010

confession.

saya nk buat terus terang.
dalam post yg ada nih dan juga yang satu nuh.

oleh itu, akak saya terchenta dah brtanya siapa kah lelaki uh.
angah, tidak ke angah ingat si dia?
kite malah berrebut2 laki sorang nih sblm angah brketemuan dgn faaiez
ngehh..
malah ibu pon sangap kat dia.
sampai skrg kte the another guy kat ibu,
ibu mest cakap 'ish. tak dela handsome sangat. xboleh lawan la si dia nih'
ngeh.. ngeks.

so siapa 'pakwe lama yg saya tsangat la rindu' uh?
siapa 'he yg sang this song'?
ngahaha..



JANG DONG GUN
FOREVER.

dia sgt smart. smua ciriciri lelaki yang saya mau ada pada dye. kalau nak tau lebeh lanjut sila sila la tgk cerita korea yg dulu dulu uh. hehe. title: all about eve
saya sangatsangatttsangaat tergoda dengan dye au dalam citer uh. dan saya sangat sangatt sangatt perasan yang saya heroin dia dalam citer uh, sun-mi sumthing nama dya. padahal, dia sangat la cuteee. saya nih, apa la ada =.=

and yang post yang nehnohh kan, saya pun nak cakap la ape yg saya nak. heks. adoi.


malu kejap. haha. nak tau apa yang saya nak tekan siniutktgkapayangsayanak
saya nak yang tape macam tuh.. heks. kompem saya simpan sampai bile2. nant kalau sy tgh sedeh kompen saya tgk tape tuh.
HAISHH. MALU LA SAYA. hahaha..


ok. ke'terusterang'an saya berakhir di sini.

salam setengahmati bosan,
eeka din

2 comments:

tHesmUff said...

lah korean ker...aish..haha.
semoga anda ketemu jodoh seperti dia..kah9
:)

eeka :) said...

haha. aminn~