Monday, November 29, 2010

nomad

penat jadi orang nomad nih rupenya. ye la. dari cheras nak ke bangi pastu nak balik um balik. lepas tu ulang la semula.  rasa macam ada tiga suami. ngahaa. boleh eh?


birthday saya kan nak dekat. ehem ehem ehem. nak masuk 18 nih mcm macam yang tak diingini berlaku. haish. contohnya, BAKAL abg ipar saya, wootwoot, abg faiez kasik saya tips nak cari boypren. OMG *_* saya baru nak masuk 18 tahun bukannya 20 tahun! adoi. susah eh kalau saya nih tak berboypren2 lagi. aish! jgn la begitu. abg faiez cakap kalau nak cari boypren cari yang kerja engineer. i was like 'ngeh?' when he told me that. is there any difference btween engineer, doctor, architect n so whatever jobs in this world.. then, abg faiez turut menyertakan 'FAKTA' bersama kata2nya. he said fakta. but i'm strongly believed that what he gave me AUTAA!


abg faiz bagi saya NEH


should i follow or not? ngaahaaa.. kan hidup ni senang kalau kte tau who is our MR. RIGHT? aish.


and and and.. 

CAN I HV THIS ONE FOR MY BIRTHDAY.
NGEEEE =))


dah lama saya nak neh. 
sapa dapat cari benda yg sama like this one,
i give u 10 marks!!
HAHA

IT'S BEAUTIFUL RIGHT?
"my love for u will die when the last petal fell onto the ground."
 lebeh kurg la ada ayat satu tuh mcm neh. soory for any grammatical error.

salam ambang 18yrs old,
eeka din

2 comments:

tHesmUff said...

haha..takleh blar...nie mesti "garang" sgat...huhu..anyways hepi birthday... :)

jangan lupa singgah blog saya au..huhu

eeka :) said...

garang tang mana uh? =.=