Thursday, December 16, 2010

A beauty is a woman you notice; a charmer is one who notices you.

weekend ini saya pulang! 
Ibu, uda dah pulang,
ibu buat cucur..
senang saja tambah air,
LALALA~~


tapi weekend nih rumah saya menjadi keramaian orang. biasanya kalau weekend pulang rumah, ada ibu ayah n eera jek. tapi weekend nih mmg ke'superb'an. orang kat  kampung datang melawat. dia rindu banget sama saya! wakaka.. sy nih ada masalah sikit kalau orang datang rumah nih. privacy tiada deh. =.= balik rumah kan nak relaks, meluangkn masa bersama ibu apa trcinta dan adik 'tersayangg'. haha..


tapii, ada satu perkara yang saya suka time nih! apa apa paa?


owh.. . saya dapat tidur dgn ibu dan ayah! yeayyy!!
sangat best okay tida antara ibu and ayahh.. 
rasa anak tunggal gituh.

situasi yang akan berlaku tuh lebeh kurng mcm nih la.
sungguh best la kalau tidur disamping parents tercinta..
kenpa eera kat bawah line kelabu tuh.
wakaka.. sbb dia tidur kat bawah katil jek.
that means, anak bongsu tidak menjaminkan apa apa kay.

tapi kalau tak dapat seperti yang diimpikan,
 mmg kawan saya sorg tuh jadi mangsa pengaduan saya lah. =.=

salam 1msia,
eeka din.

1 comment:

tHesmUff said...

hahahahaha....macam nie ke akak..hahaha