Sunday, December 5, 2010

ngehek.

sangat bosan sekarang nih sebab saya punya flight ke KK12 sangat awal sampai ari nih. tak delay delay. dan sekarang saya bosan sebab keseorangan di bilik tanpa di temani oleh roomate terchenta. dan flight dia sangat delay. 


apa mau buat lagi kalau sudah bosan? nak citer apa pun tarak tau. out of stories lah. nak tido dah berapa jam dah sehari nih saya korbankan demi mata saya yang tatau nak buat apa lagi nih. saya tak paham apa yang saya tulis. anda semua paham ke? syafeeka memang dah ngekngok nih. oh yeah. sekarang nih badan macam tengah 'dedor dedor' nak demam. aish. dah selalu rasa macam nih tapi demamnya tak jugak. huh.


haaa.. adik saya yang TERCHINTA kan ari tuh kan dia kan buat satu entry pasal saya sempena birthday saya.. owh ye, adik saya nih lagi lama berblogging dari saya. malah saya yang ikut kerja dia yang satu nih.


blog dia ialah : SUPEREERA. tak super langsoong kay.




puas eera uda promote blog kau nih? haha

ok la. bosan doe~
eeka aya mor~

salam bosan,
eeka din

4 comments:

Eera ♥ ♥ said...

WEH JANGAN LAA LETAK GMBAR TU MASYAALLAAAAAAAAAAAAAAH !!!! Agak agak laaaa , kawan aku view blog kau kot . Nak matiiiii aku kena bahan kanggg T___________T

eeka :) said...

YEAHHH.. ITU YANG KU MAHU. hahhaha..

Eera ♥ ♥ said...

TUKA LAAA GMBA LAAAAAAAAAAAAAAAINNN :( Hisssh , kau jangan kang aku guna jalan kotor kang hahahaha . Kang eera letak gmba hang yang buruk buruk zzzz

eeka :) said...

haha.tgk la dlu. uda busy nih :/