Tuesday, December 21, 2010

sepatutnya bersemangat tau taakkkk

semalam dah dapat result exam final sem 1. haish. nak cakap pasal result tuh memerlukan entry lain. so bawak bertenang ye. result tuh so-so jek dan saya tetap redha. takkan nak melalak melolong sbb benda tuh semua takkan tukar result tuh pon.


dah sepatutnya selepas dapat result semangat kene la jadi berkobarkobar dn bertambah semangat. tapi vitamin M nih tetap berlambaklambak. dah la lepas nih nak kene gi fakulti sbb ada lecture INTRODUCTION TO MANAGEMENT. lecturer dia okay la. gilagila juga dan dapat diterima dek akal. haha. 


last week time lecture ni, dia kasik tengok movie jeepers creepers. entah camno la ejaannya.lebih kurang camtuh la kot. mmg terbaik la kasik tgk cerita thriller. nasib baik saya cool jek time tgk uh. haha.


so ho yeah. mana semangat baru nih???? GO EEKA GO EEKA. 


hembusan semangat baru!

p/s: saya tatau apa masalah blog nih. org upload picture menegak tp dia kluar ttp melintang. ngeng bebenor la!

please gimme new spirit,
eeka din

5 comments:

tHesmUff said...

salahkan blog plak..awak uh yang x rotate.haha...lek r eeka sem 2 ada lagi!..ley cover maaaa..huhu..chayok2!!..gud luck eeka!hehe..nanti x lepas pasum, macam mana nak kahwin ngan prince.kahkahkahkahkahkah..erk2..dontgive up eeka! :)

eeka :) said...

org dah rotatee lah! dia ttp kuar mcm uh. aisshhh. i still want to blame the blogg! ngehee..

thanks amir for da advice. finally kasik nasihat yg berguna. ngahaha

tHesmUff said...

erk!..hahaha!..blog x bersalah cik nur syafeeka yang x reti rotate..or orang dalam gambar uh berat sangat kowt.hahaha ;)

eeka :) said...

ya ampunnnn.. kok susah banget mau percaya sih? saya dah rotatee lahh...
n benda nih tade kene mengena dgn keberatan org dlm gambar kay. cis!

tHesmUff said...

hehe..janganlah emo wak.hehe..nanti rotate oklah uh..hehehe..awak an comei..hehe..

:)