Friday, January 14, 2011

excuses.

mcm dah lama rasanya tak blog yg pasal bendabenda nih. benda ape syafeeka oiii? ntahnya. 
*sigh*


ok. mari kita lihat quiz ini then kite cakap pasal nya. 


and sila teka saya vote yg manaa?
saya rasa saya vote yg 
" if he doesn't care/understand about your feeling and stuff. happens in a while, sometimes"

kenapa ek saya vote yg itu. ntahnyaaa. saya pon tatau. sbb kalau org tuh masih syg kite, dia spatutnya jaga perasaan kite. wlpn perasaan perempuan nih mmg unpredictable, tp kalau dia dh cuba memahami pon, pon dh cukup pon. sure sure perempuan tuh hargai syukur. insyaAllah. tapi kalau dia tak hargai tuh, ehemm dia ada masalah tuh kot. haish. 

kenapa ada yg blurr eh? oh itu sebab ianya bukan salah satu dalam adat kite sbg org timur ye. sebab ianya tidak patut dilakukan oleh kite sebagai orang islam ye. dan adik adik, kalau kite buat berDOSAAA.. astaghfirullahalazim. 

tapikan kalau orang tuh menipu kat saya, kalau benda2 kecik tuh, mungkin boleh dimaafkan la mcm dia tipu yg dia dinner padahal dia cakap dia nak teman sy diet. contohnya la mcm th. tapi kalau dh besar2 tuh, BLAHH LA DERR!~ 

tapikan kalau yg dia suka kat perempuan lain tuh pon mmg boleh clash uh. ngek la dia kalau dia ckp kat kite "jangan risau.. awak sorg la yg ada dalam hati saya"  padahaall.. kalau dia suka mcm perempuanperempuan yg kompem punya dia tak boleh dapat mmg boleh dimaafkan lah. contohnya, err.. tade sapa. semua taraboleh!

sekali dia pukul tampar sepak terajang aku, mmg go to hell la weh! ibu and ayah aku pon buat kat aku mcm tuh time aku jahat tahap petala kelapan itu pon sbb piat telinga dgn kene pukul dgn tali pinggang.*kantoi di situ sy jahat* ape kau igt kau sapa nak sepak terajang tampar aku weh?  

dan kalau dah 4 hari 4 malam tak call tak text, weh... BLAH LA DEERR!!!! 

eeka din.

p/s: nampak ciri2 matang x? 

1 comment:

amir smuff said...

cuba bgi pluang kat laki lain untuk mengnli awak.....hihihi