Wednesday, January 12, 2011

menjawab sedikit persoalan.
kenapa saya masih single?

owh. selain saya masih menunggu fahrin ahmad, ouch! dan juga sbb saya masih takreti masak,
semuanya sebab tade sebab. haha


bukak telinga besarbesar. ok, then dgr lagu nih. 

eeka din

9 comments:

fazasyazwina said...

kau xde keje ke update blog pg2 bute,,
asl tunggu fahrin ahmad? tungula afdlin shauki,, XDD

eeka :) said...

mana ada pagi2 buta. tengah2 malam lahhh..

ish.. afdlin shauki tuh scandal jek.

amir smuff said...

saya pun single jugak.haha.x da mengena ..haha

eeka :) said...

haha.. nak juga nyelit uh.

amir smuff said...

saja jer nak iklankan diri kat sini.hahaha

Anonymous said...

ade org duduk tunggu lame lame tak nak la pulak

eeka :) said...

amboii. sapa kah ini?

fikri mohd nor said...

anda masih mncari....taip ON CINTA dan hantar ke 23030....

eeka :) said...

AMBOI. haha.. iklan takboleh ye kat sini