Wednesday, February 2, 2011

I loved him more than her, i loved him before her, i loved even before i knew who he was, now he loves her becos i never told him that i loved him

sejak kebelakangan nih title post asyek nak panjang jek. xnak kalah panjangnya. ye la kalau tak, LOSER la weyh. 


one week holiday, duduk kat umah tgk movie kat lappy, amat membosankan. tapi sebosanbosan dok umah pon, still saya tak nak balik kolej. kolej tade la teruk sangat. tapii, heyyy sapa yang nak duduk kat hostel kalau rumah ada semuanya. everything. tapi kolej ada k-a-w-a-n. nasib baik ada tuh kalau tak mmg stay kat umah jek. haha. ok memang mengarut. 


dah alang2 mengarut, marilah kte memperlanjutkan lagi kemengarutan kte yaaa..


when you dont know whether you really like someone alot or you love them, ask yourself why do you love this person, and if you cant find an answer, thats true love because then its neverending no matter what changes about this person you will alwyas love them. know that whatever happens he’ll always be there for you. that’s wat happened to me i realised i never truly knew why i love a person and i figured out that its because its true and sincere which means it can never break no matter what that person does to you


haih. mengarut sangat dah neh. kenapa kite susah sgt nak tau who is our mr right? kalau kte tau, mest tak yah susah2 mcm nih. macam mana tu? haha. ye la kalau kite tau dia adalah dia, tayah la kte nak waswas lagi. macam situasi nih, mana la tau mr right sya tuh fahrin ahmad la kan.. *ok fine. pergilah ketawa sana puas2*.  sbb ye la smpi skrg dia tak kawen lagi. aish mana la tau. see,kalau saya tau dia adalah dia tayah la nak erm.. entahnya. ok. nih dh mengarut tahap kelapan. 


baek tido la daripada pikir smua nih. 


eeka din

7 comments:

fikri mohd nor said...

i think u should told mr. right that u love him....

Anonymous said...

ingat apa yg ak ckp syafeeka. sentias ada ptunjuk yg dbrikan. jgn memilih sngt sbb stp org ada kkurngan klebihan. saling mlengkapi.. cuba byngkan kalau terlampau memilih smpi sume hilang dlm sekelip mata....

eeka :) said...

fikri, tak jumpa lagi.

anonymous, fineee.. akan diusahakan

Anonymous said...

ko nie bnyk sgt pikir,,amik je mne de dpan mate..nantie dah melepas bru ko thu langit 2 tinggi or rendah..hahaha..:)

eeka :) said...

utk masa depan sndri. kena la pikir banyak banyak..

Anonymous said...

mmglah..mksd aq ko cbelah knal dia dlue,,agak2 ok ko carry onlah,,klu x,mgkn korg x de jodoh..ko x try so ko x thu..mnelah thu sekali org 2 adlh jodoh ko,,ko pham x??

eeka :) said...

paham sikit. ak kan masih budak2 lagi. releks dlu. cool2. ngeee