Wednesday, February 16, 2011

jalan sampai kaki nak cabut.

nih kali kedua jalan jalan merayauu merayapp sampai rasa kaki nak tercabut tertanggal. tapi demi keinginan nak merayapp lagi tinggi, maka teruskan juga merayap. 

kali nih, kami budak budak pergi low yat, times square dan penutupnya mid valley.

lets start our journey. 
dgn kata lain,
bermulanya pengeluaran wang.
pfffttt. =.=

pergi low yat sebab nak betulkan ipod. akhirnya, ipod dh boleh main game. siap ada game yang budak laki selalu main tuh. PES? haha. sape la nak mainn. cuba la letak game barbie ke ape ka. haha.

minum cool blog. 
ajar kanak kanak nih minum.

lunch dekat chicken rice shop.
ingatkn makan nasi ayam jek.tapi dah macam makan orang cina.
last2 aku trnganga jek. :0

sesungguhnya, aku tak makan semua nih.



okay, yang nih smua tak makan.

yang nih rasa skit, then pass kat dinie.

sesungguhnya, takut nak makan benda benda pelik nih sbb takut demam plak nnt. culture shock.

lepas makan, ingatkn nak karaoke. tapi ada orang tu tk pernah karaoke. lantas, pergi la kami berdedai dedai ke bowling.
woot woot. 
saya kedua keduaa.. 

muka lepas main bowling.

aku tak pernah jumpa tempat main bowling yg strict gile macam nih. stoking siap kena tunjuk lagi! AISH!

maka, selepas itu pergi ke mid valley naik ktm. and first time naik gerabak yang khas utk perempuan jek!
selesa gila. tak ramai plak tuh. 
seee, saya kan perempuann.

and, sampai mid tak ada gambarr yg disnap oleh aku sebab dah tak larat gile nak bukak handbag nak amek kamera. sangat kepenatan tapi nasib baik happy. and duit yang abes pon takut nak kire.

SUNGGUH SAYA RINDU NAK KLUAR TAPI TAKYAH KLUARKN DUIT.
eeka din

3 comments:

fazasyazwina said...

i loike,, wee~ =)

rafidahfarhana said...

mmg nikmat gila kalau dapat joli,bersukaria,bergumbira tanpa keluarkan duit.tiap2 hari bleh kluar kalau cmtu :P

eeka :) said...

ye la awin. suka la sangatt. haha

rafidahh, kannn? nasib baik xboleh mcm tuh. kalau tak tiap2 masa nak kuar.. 24/7