Saturday, February 19, 2011

okay. A lot of people are afraid of heights. Not me, I'm afraid of widths.

ehem. arituh dengan bangganyaaaa aku pergi jogging kat UM nih ikut route jogathon yang ari tuh yang KOMPEM aku memang tak join lah. semalam tuh mcam terima la hidayah sekejap nak berjogging plus azira n amira pon dh sotart joging. takkan aku nak gemok sorang sorang. tak best lah. maka dengan itu aku berharap orang orang diluar yang selalu bising saya tak keluar riadah laaa, banyak sangat tido lah, tak berpeluh laa dan lain laiin lah supaya kurangkan kebisingan anda. heks. 

tau tak berpeluh bagai nak rak weh! memang mencurah curah ke ladang muka. tapi memang rasa fresh skit. sebab pikir pikir dah lama SANGAT tak berpeluh mcam tuh. rasa mcam segala semua barang toksik dah kluar dari badan. rasa sihat la skit.  WHHEEE~~

muka saya macam ape. 

instructor. 
=='

SEBAHAGIAN jalan yang kami lalui.
naik bukit weh.

dan konklusinya: SEKARANG SAYA DAH JALAN SEPARA KENGKANG. sebab nih la tak suka jogging.

eeka din

2 comments:

amir smuff said...

bagus eeka.bangga mempunyai kawan seperti kamu.haha.x memasal jerk. =)

eeka :) said...

hah? tuh la pasal. tibe2 jek bangga.