Friday, February 11, 2011

That is the key of this collection, being yourself. Don't be into trends. Don't make fashion own you, but you decide what you are, what you want to express by the way you dress and the way to live.

sejak duatigamenjak nih, sudah menjadi kegemaran aku melayan cerita gossip girls yang mmg dh berkurun lama agaknya dulu. dulu time angah layan, aku macam "eeeww.. angah, cerita ape nih?" tapi sekarang, " waaa.. best la. nate sangat handsomeeee <3 <3" ngeheeeeee.

pastu cerita nih kan, pelakon2 dia punya baju sangat sangat lawa. AUWWWSOMEEE. so, aku pun ameek ameek la screenshot.  dgn harapan ada lah orang yang nak bagi sejebik mcm tuh. harapaannn harapaann.. fahrin boleh kasik x? hehehe.

nak baju jenny tuh. cantek kan kan kan.
penuh satu baju corak dia. baru la berbaloi.
nih tak, kadang2 baju tuh corak dia skit jek kat tepi baju. 
aish

nak cardigan serenaaaa... 
*ok. asal smua nak blink2 bagaii*

nak baju serena juga.. nampak tak nampak tak?
mcm tak clear jek.

nak baju krim tuh. sangat semart. 
ada button button.
=.=

dress nih pon comel. 
dah la warna brownnn
ada reben besar plak uh.
=)

tapi seperti apa yang telah dikatakan, hanyalah angan angann. dah la tade income, tapi nak beli yang mcam mcam. menangis ibu dpat anak mcm nih. eheks. 

memandangkan malam emas pasum nih nak datang dah.. kawankawan pening pikir nak pakai baju ape dan palingpalingggg pening, nak naik bas ke gi sndr. sapa ada drebarr?? tema dia modern classic. pakai baju uniform ibu boleh tak? baju uniform ibu aka baju kelawar buat tido tuh. ibu slalu cakap tuh baju uniform ibu. aish. senang citer pakai baju kurung yang selalu pakai bawak gi kuliah. ye la tuh... padahal, ......

eeka din

2 comments:

fazasyazwina said...

kesian mak bapak kau dpt ank high class mcm kau nih,,
soh khalis anta nk time gi mlm emas? wakakaka,,

eeka :) said...

haha. ibu borek anak rintik. wakaka


kau tanya ar khalis kalau dia free time tuh. ahahhaha