Sunday, March 20, 2011

dont become angry, and paradise will be urs.

tau tak tak boleh marah. tapi sekarang nih memang macam nak meletup sangat dah nehhhhh!!!


WEHH, SERIOUSLYYY.
AKU SYAFEEKA TAJUDDIN TAK PERNAH JUMPA PLAYBOY MCAM KAU WEH.
KAU PLAYBOY TAHAPP asjhjhjdsnflsfaskl!!~

memang la sebelum nih time kat high school pernah jumpa. tapi yang aku jumpa tuh memang mereka yang LAYAK playyboy. tapi kau? OMJAYYYYYYY!

muka kalau mcam fahrin ahmad takpe.
badan kalau tough mcam fahrin ahmad takpe.
kau LANGSONG tak okay!!!


istighfar eekaa..


and, kenapa awk buat saya salah seorang daripada perempuanperempuan yang awak pilih tu?
kenapa saya jadi mangsanya?
ASAL MALANG SANGAT NEH! 
perkaraperkara mcam nih memang nak buat aku tak sabar nak abes pasum!

10 comments:

adlyn zuraimi said...

nak teka sape boleh tak? =.=
jangan marah tau eeka. chill2.
nyahkan dia dari hidup!

amir smuff said...

kenapa nie eeka..sabar jelah....mungkin ada hikmahnya.. =)

nur amin zawawi said...

cian

syareena tajuddin said...

You're kidding me??again??being cheated? Haiyoo,how many times should I told u never ever trust a sweet-talked guy !! All are lies comes from their mouth. Mmg la sedap dgr,suka dgrsweet talk tu..tp all lies..don't be stupid! And to d guy which eeka refer to..watch out!!don't play my sister's feeling or I'll break ur neck!(Or perhaps pull off all ur teeth!)I'm not joking here.back off!

bna said...

bawak bertenang eka.. tarik nafas dalam2.. pejam mate.. bayang muke kte.. ok hembus balik.. ok? hehe..

eeka :) said...

thanks people. =)

angahh, T_T

Farah Nazira said...

chill eeka . sabar yeee. aku tahu sape tu .

eeka :) said...

mana kau tauu? T_T

Farah Nazira said...

hehehehehe. kite kawan beb ! ape kau rase, aku pon ley rase . hehe. ape2 pon just stay away from him. org lain kan ade. wink wink :)

eeka :) said...

ye beb! tunggu lagi sebulan jek. lpas tuh memang dh jauh sangat dah!