Saturday, March 12, 2011

i'm not the princess.

5 March 2011
malam emas.


dari siang pada hari nih memang aku dah taktenang dah. aku mmg seramsejuk jek gi event glamor2 nih. tak terlarat den. jangan tanya kenapa. sebab aku pon nggak tau. cube tanya adik aku kawankawan aku berapa kali aku cakap "takuuuttttakuuutt~" aku pon tatau lah kenapa.


baju : angah punye, indon mali =.=
handbag: ibu punye.
selendang: ibu belikan
kasut: ibu punye juga.

konklusinya: aku tade la mcam orangorang lain yg nak shopping untuk malam nih. semuanya amek orang punye.

jangan ditanya best ke tidak malam ituh. aku pon tatau. benda tuh patutnya best tapi diri nih rasa mcam tak sebahagian dari merekamereka. aish.. mungkin badan kat situ, jiwahatidanraga dh melilau ke mana. naseb baik part yg best adalah amek gambar dengan rakanrakan. 

azira dan amira , kawan sejoging.

kawan se-merepek.

awin. 
kawan se-cartoon.
wakaka

kite kawan sampai bilabila ye? 
=)

walauapepon, malam nih tetap ANTARA kenangan terindah sepanjang di PASUM nih. tapi lepas berakhirnya malam nih, maka dengan itu memang asasi nih dah sangat nak sampai ke penghujungnya. aku takut nak memikirkan perkara yg akan terjadi selepas ini. takut nak pikir adakah akan lost contact masingmasing? 5 bulan amat panjang. macammacam boleh jadi. T_T

amboih. sukanya dia.

eeka din

walaupun aku bukan princess, tapi kau tetap cakap aku puteri eventhough kau takde pon time tuh. kau nih memang pandai menipu ye. 

No comments: