Monday, March 14, 2011

weekend lepas kann kann balik rumah naik ktm! memang mencatat sejarah lah. aku dan dinie naik ktm balik rumah. ni semua pun sebab ayah daddy kami dedua outstation. dan memandangkan iltizam semangat nak balik rumah tuh amat membuakbuak, maka kami naek la ktm. sangat ramai boleh tak ktm tuh! =.=

ibu amek kat serdang. time ibu sampai sampai jek, trus cakap
"ibu nih kali pertama dan terakhir naik ktm. ramai sangatt. tak duduk pon"
okay. sangat manja. tampar jek budak nih.
dan ibu dah gelakgelak. =.=

macam mana la tanak balik rumah, sebab ayah MESTI rindu uda. walaupun tak kutahu akan keikhlasan kerinduan tersebut. aish

my pengarang buah hati jantung. <3 <3

kalau tengok gambar nih kan, i rasa kesian kat anakanak i kelak. mana la nak letak namanama mereka.

eeka din

special thanks to amir aizat sebab tolong escortkan kami sampai naik lrt. sungguh jasa anda dikenang.

4 comments:

fadhilmohdzin said...

perghhh.special thanks tuhhh

eeka :) said...

ye laa. orang dh berbudi, kite kene lah berbahasa.

fadhilmohdzin said...

hahahha..'special'pnye thanks dye bg tuh..:D

eeka :) said...

biarkan lah. adoi.