Sunday, March 20, 2011

You don't choose your family. They are God's gift to you, as you are to them.

minggu nih memang minggu yang penuh dengan aktiviti ye anak anakkk..

hari rabu, budakbudak alambina nih plan nak maen kayak-ing. maka dengan itu, berkayak la mereka dengan sukariarianghatinya di tasik varsity. malah, mereke bukan takat berkayak-ing tetapi juga berswimming, berdive-ing bagaiii.... pelbagai aksi stunt ye mereka2 ini buat. 

tak payah anak anak nak kecikkan mata, zoom carik saya. sebab saya tak kayak pon.
sebab saya dok tepi jek. hekhekk

dorang nih main kayak cara 'kalau naik mesti wajib basah'.
memang tak arrr.. sapa nak tolong basuh baju aku nant? 

apepun, sangat suka melihat merekamereka ini berkayak! nanti cuti 5 bulan mesti rindu nak gelak mcam mcam nih lagi.

-------------------------

hari jumaat plak, dengan atas jasa baik aman othman mungkin sebab dia dah tak larat dengar aku merengek kat kelas kot, aku nak gi putrajaya hot air balloon tuh. tatau la kenapa tahun nih semangat nya bukan kemain. padahal, aku bukannya suka sangat gi tempat ramairamai manusia nih. 

hot air ballon badut. 

walau ape pon, memang aku takde rezeki nak naek ke angkasa. sebab keadaan cuaca yg sangat tak mengizinkan. hujannn. T_T

and say THAAAANKSSSSS to our driver,

aman

and his co-driver,
eheks. =P

kami mengubat hati yang berdukaparahnyalara dengan dinner dkat kajang. hye samuri!

tak pernah terlintas di fikiran aku, yang aku akan pernah ada pengalaman dinner dengan mereka. 
=)

dan hari sabtunya, along sms aku 
"jom gi putrajaya.. ada karnival n belon panas.. kewl dude"

terlompatlompat aku. dan kali ni pergi dengan hati yang sangat tak berharap. pergi dengan family selepas ayah berulang kali pujuk ibu. and yeah, genetic ibu merajuk memang SANGAT mengalir dalam diriku ini. haish.

family <3 

and, kali nih pergi lagi lah tade harapan langsong. sebab hujan renyairenyai secara countinuosly.. 
dengan kelecakannya. memang mcam adsdjgkflsd!~

tak suka betul.

walau ape pon, aku sangat suka sebab dapat spend time ngan family. 
mereka lah kekuatan saya. 
dengan mereka lah, saya tak rasa saya seorang yang kesepian.
dan dengan berada dengan mereka lah, saya rasa saya tak perlu akan seorang lelaki lain di sisi.
=)

and, seperti sebelumnya, kami semua merawat hati yang berduka ini dengan makan kfc dan yang penting biskut famousamos! ibu terpaksa memenuhi kehendak anaknya yang nak biskut nih dengan tetibe.

eeka din

No comments: