Wednesday, April 27, 2011

cinema kompem untung sebab aku tengah cuti sekarang nih dan asyek menabur wang dekat dia.

UNTUNGLAA TGV CINEMA JUCSO CHERAS SELATAN.

semua orang sebok cari duit,
aku sebok membuang duit.
HAIH. elok la tuh!


tadi tengok wayang RED RIDING HOOD dengn lynn dinie ngn wanie. membuang masa dan duit bersama sama, memang best. padahal masing masing dah tak larat nak duduk bawah bumbung rumah.
not bad la cerita nih. PADAHAL BUAT AKU JERIT DALAM HALL. terbaek dok? 



sebenarnya, mcam tade kaitan pun red hood dia tuh dengan citer nih.
ok,kaitan dia just part heroin dia pakai benda tuh.
tapi still apa kaitan nya dgn sepenuh ceritanya?
mari sama sama pikir. HURMMM..

YANG PENTING. AISH.
HERO DIA SANGAT HENSEMCUTEGENTLEMAN
aaaaaa!~~ 
*dah lama tak cair ngan hero hero nih*
**nampak beno tipunyaaa*

sukasukasukasukasukasukasukasukasuka SANGAT!
<3

eeka din

2 comments:

dinie said...

hero lg sekor tu muke mcm acem en? haha

eeka :) said...

ngahaa. acem? MUAHAHAHHAHA