Monday, April 25, 2011

kerja apa yang sesuai dengan syafeeka tajuddin?

okay. bermulanya peng-anggur-an dengan JAYANYA. bosaaaaan gilaaa dok umah. dah duduk umah nih memang kerjanyaa yang sudah pasti bertekak dengan si cenonet QASEH ALEESYA dan berebut remote tv dengan puan ibu. *sigh*


sekarang tengah cari date yang sesuai nak berlepas meninggalkan malaysia. bila tarikhnya. aku pun tatau. nak cari tarikh yang tengah tengah. tanak pergi skrg sebab awal sgt. cuti baru mula.lagipun bulan lima nih MACAM banyak benda nak kene settle. contohnya birthdaybirthday orang yang terdekat dan scholarships. 


hemmm... scholarships pon satu lagi bendaalah yang ngenggngenggg. kenapalah ayah saya bukan tokey minyak. okay. tak baek salahkan ayah. sorry ayah. uda sayang ayah. jangan risau.
*kanbaguskalauakuadahubungandgnsultanbruneikekan?*


heeeemmmmm.. part bawak kereta pun tade majunyaa ke mana. still bawak sampai sekolah depan umah nih sebab nak amek eera balik sekolah. ITUPUNNN kalau eera balik lepas dia stayyback kat sekolah mcm kul 3. KERANAAA time tuh kereta tak banyak. okayy. sadis tak dgr betapa sedihnya aku dalam bab nih. bilaa nak maju nih? T-T


*say thank to hassan*

eeka din

konklusinyaa, mahu kerja apa? 

2 comments:

amir smuff said...

makan dan tido.hoho..cun r gambar !.

eeka :) said...

ngeh. dah penat buat smua tuhhh..
cun ke? adoiyaii. haha.
thanks.