Sunday, April 17, 2011

setiap pertemuan memang akan ada perpisahan.

ini memang kali terakhir aku update blog atas katil c849. tengok katil dinie, die punya tilam dah berlipat dahh. flight dia lagi cepat dari flight aku T-T 

memang aku kuat ketawa, tapi hati ini mungkin tak keras sangat lagi. empangan air mata tetap terpecah juga. pagi pagi lepak buat kali terakhir dengan sufi ngn sean. we supposed to have breakfast together. but, aishh. u know la annn. lepak ngn dorang kat tasik. bila sufi cakap "tengok la pemandangan tasik ni buat kali terakhir kat pasum" lebih kurang macam tuh.. terus bergenang air mataa. buat kali terakhir. bila sufi perasan jek aku dah T-T dia terus senyap and semua terus melayan diri masing masing.

lepas tuh jumpa amira ngan azira. amira duduk kuala lipis, pahang. jauhhhhh.. nanti susah nak jumpaaa. dia baeek. dia sabarrrr..  dia selalu peluk aku lepas dia cakap ape2 pasal aku. dia teman gi jogg. walaupun kite rapat time akhirakhir nih, tapi kau memang kawan yang sangat baikk. aku tau kau sayang aku sebab aku pun sayang kauu. 

then azira pula. walaupun azira dok kajang jek, tapi tak juga selalu jumpa. lepas nih sapa yang nak sedarkan aku yang selalu berangan nak jadi puteri la permaisuri la. kau selalu cakap jujurrr. kau selalu cuba nak selesaikan masalah2 aku kat sini. kalau aku tetiba senyap kau selalu tau aku mesti tengah pikir something yang lain yang buat aku pening sedih. sory la kalau aku selalu pukul kau. aku sedih dengar kau cakap "memang saja aku tinggalkan pendrive aku dekat kau sebab aku memang nak jumpa kau lagi" masa tuh first time aku nampak kau menangis. selama nih kau kuat. kuat sangat. azira, awak tade la gemuk sangat. awak comel jek. 

awinnn, aku tacing kau takjumpa aku to say byebye properly. okay la. masa kau  text tuh pun aku memang kat luar. tapi aku sedih sebab aku tak hug kau puaspuasss. 

aly, nasib baik aku online dulu before mandi. nasib baik aku sempat baca wall  post kau. nasib baik aku sempat hug kau for the last time. NASIB BAIK sangat.

SUMPAH AKU RINDU KORANG NANTI. ingat aku selalu. kalau tak, tamau ketawa lagi! 

eeka din
korang tau kan aku sayang korang? kalau tak kenapa aku menangis nih.

3 comments:

fazasyazwina said...

kau sempat jmpe semua. aku sangat jeles. T_T

amir smuff said...

waaaa...teringat waktu ku muda2 dulu.hehe

eeka :) said...

awinn, tuh laaa.. kau jeeee

amir, sedehh kot.