Monday, May 16, 2011


dah duk melanguk kat umah nih memang rindu la kawan sepersekolahan. kawan yang sama sama membahan. kawan yang sama sama melepak kat belakang kelas. kawan yang sama sama buat drama swasta kat kelas. tapi skrang nih kalau kawan ajak gi sekolah bukannya malas nak jumpa cikgu cikgu tuh balik tapi sebab utamanya segan lah. segan ngan cikgu. segan ngan junior. 
btw, 
SELAMAT HARI GURU =)
saya tak da la super sangat sampai boleh ingat semua nama cikgu cikgu saya. 
maafkan saya.


tapi ari nih jumpa la juga akan kawan kawan itu time nak surprisekan dinie kat rumah, *HAPPY BIRTHDAY DINIE!* 
dorang tu time aku gemok (?) dia bahan, time aku kurus (!) pon dibahan. =.=
dorang yang cakap eh aku kurus. ngahaaaaa.. dorang siap tanya lagi apa tips? minum ubat dr rozmey ke pakai losen mujarab ke. banyaaak la korang punya duit! haha
tapi sebenarnya nak bangga pon pikir banyak kali sebab cara dorg cakap tuh time aku sekolah nih mcm gemok sangat ke? huaaaa...


then terus google google gambar aku time sekolah sekolah. abes semua album album lama wa cari selongkar. tabanyak dijumpai. ini lah yg hanya dapat dijumpai.


*abaikan muka mcm hapee jek*
gemok sangat keeee? 

dah godek godek album semua nih memang jumpa la gambar gambar laen. info, gambar atas tuh mmg special abes exam spm last paper! muka tak leh bahagia lagi kann..


kawan kawan BTHO.
time nih lepas abes exam terus amek layang layang maen kat kawasan luas nih. pakai baju sekolah plak tuh. serius mcm budak nakal abes! balik balik rumah mmg kene marah ngn ibu pon. heks. 
ape ape pon. 
SAYA RINDU SEMUA.
skrg nih susah. kalau cuti pon cuti tak serentak. semua dah masing masing ada hal sendiri. jaga makwe lagi. jaga pakwe lagi. yang pindah lagii. heemmm.

eeka din

No comments: