Friday, May 20, 2011

jangan la masuk mimpi aku.

ape mau cakap. 


pertama sekali. RESULT AKU TADAPAT LAGI. panas sikit. cuak gile. ibu dah expect tinggi tinggi padahal kalau aku refresh balik setiap paper tuh, adoii.. takut la weh. skrg nih aku pikir kalau pointer aku tak lepas tok qs camne. aku tamau amek EM. aku nak amek qs jek. ak dh survey survey gak utm yang kat kl nih ada gak tok qs. just in case kalau aku tak dpt offer um nk wat qs. haish.. tapi mintak mintak la dapat.
and perkara yang lagi satu,
TAHNIAH LA KEPADA KAWAN KAWAN SAYA YANG DAPAT POINTER TINGGI2 TUH. *tau tak sbb korg awk semua kite cuak sebab ibu kte cakap "takkan uda tak boleh mcm dorg juge?" menangis aku dengar, dalam hati tapi la.


okay enuff pasal result.


second, memandangkan aku nih dh mcm mak cik mak cik dok umah kann aku dh reti mandi kan qaseh. clap clap. bukan nak cakap ape la kan, tapi dia sangat semangat ye kalau aku nak mandikan dia ke pakaikan baju dia ke. untung la ibuuu sebab dia asek nak mengesek kat aku jek skrg nih. =.= nih yang rasa mula nk minta upah nih. ngaaa.

*gila bersepah jerawat. haish.*

ketigha, saya dah buat langkah yang pertamaa. so skrg nih menghitung hari je.



dan penutup,

ini lah prinsip.

eeka din

2 comments:

nadieae said...

kenapa dengan imigresen eka?

eeka :) said...

renew passport, ef.