Tuesday, May 24, 2011

memang aku tanak tau pon kan result aku. mmg aku tak kesahh sangat. kau simpan jek la result tuh. sampai kene makan tikus. ini memang serius.

wa dah penat tensi pikir result evry morning. sebab tuh la saya liat nak bangun tiap pagi sebab malas nak pikir. okay. alasan.



dah seminggu dua ni aku dengar macam macam pasal orang yang aku kenal. sungguh aku mcm diuji part tang nih. aku tak pernah menghadapi keadaan mcm nih. 
when ppl talk something bad abt people who u knw, how do u react? 
believe it 100% 70% or just ignore it? 
saya tak suka macam nih. kadangkadang dalam hal macam nih, i think i too small tak matured to tackle and settle all this matter , man. and sapa tak penat kalau hanya mampu berkata SAYA TATAU. rasa LOSER SANGAT kay!

eeka din

No comments: