Wednesday, June 1, 2011

bulan baru.

1st June 2011.


hari ini pada bulan baru ini, merupakan permulaan yang baru. bukan nak kate ape la tapi hari nih memang sangat HARI YANG SANGAT PRODUKTIF! 


pagi pagi lepas subuh tak jadi tido balik as usual *aiseymann* sebab sebab dari malam semalam memang susahpayah nak tidur sebab tetiba time nak terjun ke dalam katil, kaki tetibe sakit lenguh. pootong stim jek wa nak tidur enak enak! 


okay lepas bangun tuh, pagipagi lepas qaseh sampai , gi sarapan then bawak gi lake sebab esya nak maen buai. okay silap. bukan esya sahaja. aku ngn eera pon skali. tapi agaknya diri nih dah matang sikit kot, sebab tak boleh naik laju laju sangat sebab dah senang pening. benci!


lepas tuh, saya jadi pengecat kat rumah.ibu dah lama suruh cat tiang kat rumah nih. akhirnya aku buat juga pada hari yg muliaaa sangat nih. 


then esya tetiba sakit yot pulak. bawak gi klinik. KLINIK KITA! tetibe teringat pernah pergi klinik ramai ramai ngan kawan kawan sebab nak teman ameer check doktor kot. omaigosh.time tuh klinik tuh sangat havoc! haha esya didapati kene virus ape ntah. kesian dia.


esya sakit so kurang la kerenah dia. maka dengan itu, boleh la buat kerja kerja amal seperti meng-unpack bagasi dua bulan dulu. dah lama dia dok kat bilik tuh. buat semak jek. samapi dah berhabukkhabuk.


sekian. maaf la entry nih macam hape. diari harian pulak jadinya!


can i have this one? 
^_________^

eeka din

No comments: