Monday, June 6, 2011

Laughter is the shortest distance between two people. =)

ketawa la anda puas puas selagi anda mempunyai gigi. nant kang kalau dah takde gigi kat depan tuh, anda dah takde nikmat ketawa. nanti kene tutup tutup mulut. HAHA 
tapi dalam ketawa ketawa, jangan nak ketawa sangat. sebab nnt kang tetibe sedih menangis air mata meleleh mencurah ke ladang muka! *ape punya intro daa. ayat macam keling*


berbalik kepada previous post pasal aleesya, alhamdulillah dia semakin puliih. semoga dia tak mengalaminya lagi. maka, lepas nih harusWAJIB lah dipantau makanan makanan beliau ye. takboleh sesedap suka hati jek bagi. tapi bukannya aku bagi, dia yang sendiri berlari x100m ke dapur dan membuka peti ais dengan rakusnya! betapa aktifdegilsikit my niece nih. btw, thankss alot kepada kawan kawan yang sangat sudi mengambil berat pasal si kechik nih. =)


sudah lebih kurang *more or less* dua bulann aku bekerja sepenuh masa dekat rumah nih. alhamdulillah, seluar jeans masih boleh dipakai, baju masih sama sizenya cuma bantal jek mcm makin lembek jek. HAHA. pejamcelipejamcelik macam sekejap pulak masa berlalu kan? so maknanya tiga bulan lagi jek la kembali menjadi student. *sigh* 


tapi dah dua bulan ni ponn tempat pengajian yang saya SANGAATT SAYANGI aka PASUM masih tak mahu pos kan result. apa masalah anda nih puan pasum? kami nih budak alambina nih 98orangg jek. yang budak beriburibu tuh dah settle la pulak kan? jangan la nak anaktiri sangat. cukup la setahun kami kene perli, underestimate semua.. ye kami bukan pasum tapi pabum. tidakkah anda terpikir wahai puan pasuum, parents saya macam ragu ragu betul ke result tak keluar lagi? sampai hati anda.


okay. apa lagi mau diluahkan. cukup la kot. toksah luah banyakbanyak. simpan sikit dalam hati. 


saat tika syok sendiri bersama sama.

eeka din

mungkin elok begini. biar tak selalu tapi apabila dah dilakukan, buat sampai "nyte". barulah kawan namanya.  

No comments: