Friday, July 8, 2011

talking to you made my days



kehidupan menjadi semakin berseri seri apabila kita bersama dengan orang yang tersayang dan terbaik! dalam dua minggu nih aku jumpaa dating dengan semua kawan yang termampu yang mempunyai TERLALU LEBIH masa lapang

PERTEMUAN PERTAMA 

with the beautiful ladies :')

ini boleh dikatakan reunion la after around 5 years tak berkumpul empat sekali! naziha, nadiah and efnadia. kawan masa sekolah rendah agama. taiko wo semua nih! time jumpa nih recall balik pasal benda benda yang dilakukan time sekolah rendah and keluarlah "eeeee. apasal buat macam tuh?" "budakbudakknyaaa.." dll. pastu recall balik all the nicknames masa tuh untuk satu kelas, memang rasa macam ape jek. childish abes! 



and the best part was mengumpat-ing! and yeah of course pasal boys! wakakaa.. 

PERTEMUAN KEDUA

well. tade pictures. sbb tade special pong! dah selalu juga lepak sesama. and watak utama dalam lepak nih fazlin whisz and azrie. but ari tuh ada tetamu undangan - badrul and andy cheah. 
yang nih kami lepak sambil bakar lemak. kami main badminton! sebenarnya dh banyak kali jugak main sesamaa. kalau seminggu tuh ada la sekali. so skrg nih dah agak terror la and boleh masuk tournament! *ekehekehekh*

PERTEMUAN KETIGA

yang nih banyaaak gambar. mana satu nak? pergi merayau kat alamanda. semua orang mcm excited boleh tak. okay aku rasa macam aku sorang la. eh tak dengan dinie jugak! eksited sbb dah lama tak keluar dari BTHO. ini la masalahnya apabila semua benda ada disekeliling rumah. 

tema untuk keluar nih ialah SELAMI HATI WANITA. sebab utama kenapa ini tema dia sebab nak tengok cerita SEKALI LAGI. so boys pon kene tengok that movie too. kihkihkih. tapi aku sebagai pihak kawan kawan ingin meminta maaf kepada orang sepanggung dengan onar yang telah dilakukan budak lelaki ini. seriously, diorang (esp whisz n azrie) sangat spoilkn mood okay!




and yeah. seperti biasa kesabaranku AMAT teruji dengan pembahan pembahan ini! pffttt..

-------


aku akan berlepas meninggalkan Malaysia sekejap. 
korang nak mengaruk demonstrasi sana sini buat kecoh, baik aku tinggalkan. 
tolong la, kite dah merdeka la. i wanna peace yaw!
chill la dulu aku tak kawen lagi.*oktadekenemengena*

for the following weeks, kehidupan aku dah tak se-flat dahulu yang start only after 1.30 pm. 
maybee

eeka din

4 comments:

PEAH said...

pasum ke?

eeka :) said...

pasum. tp lagi specific pabum. :)

nadieae said...

Awwwh gambar candid tu lawaaaa :'D nanti 10 tahun lagi kita jumpa balik ye, bawak anak masing masing. Time tu tak boleh cerita pasal scandal lama, kang kantoi dengan suami kihkihkih :D

eeka :) said...

yeeepp. sureee! comel jek bawak anak kite semua. kenalkenal kan diorg. HAHA comelnyaa!