Wednesday, August 17, 2011

All I know about humor is that I don't know anything about it.

Salam Ramadhan. Hari nih dah 17 Ramadhan sudaahh. Pluss, hari nih pon Hari Nuzul Quran. Selangor je cuti, KL tak cuti. so, mcm tade beza la kan sebab ayah along still kene gi kerja. tak best kan kalau cuti tak seragam nih. aishh~ 


Tapi since eera ada kat rumah boleh temankan aleesya tidur, ibu mengajak aku gi metro kajang untuk menyempurnakan shopping raya. Hari tu kat Jalan TAR beli baju jek kan. tak sempat nak beli tudung/shawl sekali. so gi sana la kami berdua. Aku sangat pening okay sebab kene pilih 6 selendang for me n my sisters. sampai mcm nak give up and buat random pick jek. aigoo~ *shopping raya dah complete 80%*


and balik rumah aku dah penat jalan macam nih. saya puasaa : /

________________________________

nak tau tak nak tau taakk, arituh ayah urut belakang badan aku tau. and ayah cakap "ape nih udaa. tulangg jek." ohmaiiigod! aku matimati ingat aku dah gemuk gegilaa sebab pipi aku sangat mcm kene pam. T^T sungguh puasa nih, aku punya nafsu  agak tinggi. ITU KEJADIAN PERTAMA

and tadi aku & ibu gi salon rambut mico. btw, sekarang aku lebih sukaa mico tuh sebab punya kedai dah spesifik utk ladies jek! saya suka suka suka! and, amoi tuh picit la belakang badan tuh. and dia pun cakaap " u nih sangat kurus lah"

image 
i was likee "REALLLYYYY!?!?"

KEJADIAN KEDUA.

konklusi. tade la gemuk mana rupenya nih cuma pipi nih jek tembam. andd, baru aku sedar muka aku sekarang sangat pale. :S

eeka din

4 comments:

amir smuff said...

gambar tumblr kan?.hehe

eeka :) said...

AHAHA. of coss!

dinie said...

ngeee, bilanya awk gemuk pun sygg

eeka :) said...

adoi. peha dh bergesell daahh. ngaaa.