Tuesday, August 9, 2011

#ambang raya 1

sboomb:

♥.♥

kejar kejar dengan qaseh aleesya n qaseh aqeelah time puasa nih memang terbaek la kan? sungguh semput sikit gituh. 

di sini saya mengucapkan salam takziah pada kain kain ela yg ibu bagi kat tailor tuh. sungguh tiada kabar berita sudah.hilang entah ke manaa. aku sayangg pada baju contoh tuh laa. pulanggkann la balik! tabaekk tau buat macam nih. 

di samping itu, telah hampir 50% lengkap ye sesi shopping hari rayaa versi 2011. memang aku sorang la anak dara yang tinggal kat rumah nih yang boleh silang panggung sebab tade kerja nak buat. eera sibuk ngn pmr. angah nun jauh di sana balik pon nanti dah nak raya. maka, memang aku lah yang ada kuasa VETO memiliih baju raya kami bertiga anak dara din dan ida. hukhuk. 

kalau biasanya keluargafamily lain dia pilih baju yang warnaa sedondonn gituh. owhh begitu tidak dengan family sayaa! takk pernahh sedondon warna! ibu cakap ibu tak gemar. ibu suka bermain dengan warna. tapi kami anak anak daraa suka pilih baju kurung yang berfesyen samaa tapi berlain warna. so, susah la sikit sebab nak pastikan ada 3 warna yang lain atau size yang cukup bagi kami bertiga. tapi secara baiknya, maka selarass lah budget utk ketiga ketiga orang ini. baru la namanya ADIL LAGI SAKSAMA. tak terjadi la tragedi tarik rambut.

image


maka dengan ini tema raya yang telah ditetapkan Yang Berbahagia Nur Syafeeka Tajuddin turut dipersetujui  Yang Turut Dibahagia Rohaida  ialah
SIMPLE , SWEET & SELESA 
pun bolehhh gituh! 

sebenarnya pening tak peningla nak memilih. dah la kat jalan TAR tuh panjanggg jauhhh ramai orang sesaaakk panass. fulamakk aih. mencabar dok. nasib baik jumpa dekat semua house. dah jumpa kene tolak tambah bahagi budget pulak. tamau la terover sangat. tapi memang over pun kan.tade pilihan lain dah. 

raya tahun nih eksaited part shopping jek. serius.

eeka din

p/s: dan seperti biasa encik ayah pasti menggeleng kepala apabila melihat beg plastik  ditangan. 

No comments: