Monday, August 15, 2011

#ambang raya 2

Jumaat lepas kami alphababes buat operasi kuihh! dulu dah pernah buat time form 4, nuzul quran. nampaknya boleh buat dua tahun sekali ke? insyaAllah kalau ada ke-lapaaaaannggggann yang terlalu lapangg waktu mcm cuti 5 bulan nih, next year kita buat lagi okayy.


tapi sayang, fawie tade. dia baru balik hari ni from mesir. :) kalau ada duit lebih kite buat sekenn round ye. 


buat choc chip cookies n kuih oat yg tatau sgt apa nama penuh dia. 




1. choc chip cookies.

satu balang dah selamat dah dalam perut dengan jayanya!

2.  kuih oat yg tatau sgt apa nama penuh dia. 

last but not least, karya kreativiti kami. XD

nak tau tak nak tau takk, balik bawak balang kuih nih then semua dalam rumah rasa tau. and guess what my brother, along, said "udaa, nih mcm terlebih telur je" omaii, sgt complain okay. tapi makann jek jugak tak stop. hish ish ish. 

eeka din

1 comment: