Monday, August 1, 2011

PeyyD for the cool people.

Cafe Gang buat outing/event/trip ke PD. masa tau memangg dah sangat komfem wa tak boleh ikut sebab wa kan budak bawah umur lagi yang perlu matamata ibu dan ayah lagi. memang sangat menjeles la bila baca plan dorang kat effbie. 

Setelah menggunakan pelbagai cara masih tadapat juga keizinan. maka haruslah guna senjata terakhir wanita, air mata. hiks. and mula mula pon still takberkesann. sampailah masa hari sabtu tersebut tetiba my guardian angle,ayahhh , woke me up and kasik pergi. nasib baik dorg tak lepas lagi rumah aku.

begitu la ceritanya bagaimana saya boleh berada di PeyyD.

and yeah.PD menjadi lebih cooll bersamaa cool peoplee yaww. tapi sayang pantai dia tak bersih sangat. hiks.

memang mereka tak akan bagi can jadi diri ini kering. wajib basah ye prinsip diaa. demm. dah la ada benda benda dalam tak bawak. =.= and ada bbq jugaa. thanks sufi sbb sediakann barangbaraang! 

with sufi.
dia nak gi jauh.UNISZA ganu sana. 
course: medic

masing masing basuh tangan nak mamam!

with beautiful ladiesss. :)

kita tak pernah berbaik.

anda boleh lihat sapa yang memulakannya.
Faris, utem, mech eng. :'(

saraah cantik,eeka comel diniejelita. 
love u babess!

us.

terimakasih banyak banyak utk outing yang sangattt happeninng nih. and sory banyak banyak sebab eeka korg tadapat tgk sunset. my badd. :( love u alss. harap harap our friendship will last foreva. 
<3 <3

eeka din.

p/s:orang lain semua keluar dgn kawan secourse. aku sorg je tercampak dengan mereka nih. sobss T_T

1 comment: