Friday, October 21, 2011

I DO believe in magic (?)


TODAY IS FRIDAY.

memandangkan last post hanyalah sekadar gambar dan quote yang diambil daripada buku yang dipinjam di MAIN LIBRARY maka mahulah saya kini mengupdate serba sedikit apa yg terjadi dengan diri saya kebelakangan ini. *sila take note saya pergi library*  

minggu ini baru la terasaa banyak kerja rupanya. ada EMPAT assignment ye. tapi semua kene submit lagi 3-4 minggu lagi. empat assignment bertuah tersebut ialah TITAS, ANALISIS DATA, MEASUREMENT & CONS. TECH , ENGLISH. apekahhh english pun adaa? ini la masalanya bila belajar dekat universiti researchresearch nih. 

sekarang ini dekat 12th macam banyak betul sembur nyamuk aedes tuh. dah macam 2 hari sekali pulak tuh. memang nyamuk tak sempat hidup, kami yang sesak nafas sebab asap tuh. 


and rightt nowww, i wanna go shopping..really bad.. tapi duit tak mengizinkan. haishh. semua benda nak duit la kat UM nih. 

okay that's it. 

eeka din

No comments: