Wednesday, December 14, 2011

#224

nak update lagi nak update lagi. sementara aku tengah rajin nak bercerita tekan tekan keyboard nih.


banyaaaaakbaanyaaaaak nak cerita! tapi sampai banyak sangat sampai tak tahu nak cerita yang mana satu. 


mari kita mulakan dengan assignments. 


dengan ini satu persatu assignment telah menemui tarikh matinya masing masing. 


TITAS 
IT 
CONSTECH & MEASUREMENT 
ANALISIS DATA  *not yet*


tau tak rasanyaa bila semuaa nih dah habis terutamanyaa sekali constech & measurement tuh. ohmai.. macam dah merdeka! bukannya apa selagi main hardcore punya subject tuh tak lepas, selagi tuh aku tak boleh tenang hati nih. ianya akan selalu menyelubungi diri ini bagai di alam misteri. dah la ketua kumpulan tuh sangat sangat fussy sikit. nak asyek gambar yg exactly mcm yang dia nak. pergh menangis titew mengadu dengan mak cik google. 


analisis data punya assignment pasal low cost housing semua dah setel herp! tinggal nak present sahaja. yang ini tak tau sama ada satu kumpulan yg nak present atau sebilangan nya sahaja. 


-------
okay sekarang nak cerita ape lagi ye.. 
maria elena dah bertunang dengan asfirdaus tuh
kthanskbai

sesungguhnya menjadi single bukan lah sesuatu yang sangat loser kan? nasib la geng geng aku semua nya masih tak terikat dan bergantung lagi semuanya. 
kalau ada pun satu dua tuh je la. yang bergantung tak bertali pun ada
yang kejap gantung tak de tali kejap gantung ada tali pun ada
haih. macam macam ragam. aku yang tumpang kan telinga nak mendengar ni pun dah pening. 

aku ada family yang tercinta, 
kawan perempuan yang gilagila disayangi, 
kawan lelaki yang sengalmengal di-ambil berat- i
so for now, my life is complete already
i guess.
eeka din

No comments: