Thursday, January 5, 2012

what a sad life.

image

That moment when you caught yourself thinking of things you should have never thought of.
how people changed. aku pun juga kot. sebab tu sekarang dah lain. kita sungguh tk boleh expect kalau kita dilayan baik oleh sesorang itu sekarang, minggu depan or bulan depan or tahun depan pun benda yang sama akan berlaku. sebab people change. entahhh la labuuu.. sedih la kot bila kita dah tak join buat benda benda togethergether. bila kita taktau apa yang diorang rahsia kan daripada kita. bila kita taktau apa plan diorang sebenarnya. tuptup macam gituh.. dan bilaa dengan kita dia bagi 'that face' tapi dengan orang lain terus berubah. sentap takk pulakk?

-----

All the best to everyone for their finals! Buat elok elok, buat apa yang paling termampu. 
Ingat Orangorang yg disayangi, Ibu Ayah Qaseh selalu. 
eh?

eeka din

No comments: