Sunday, May 13, 2012

Sebab saya menghilang

Oh wellooo wellooooo. sharappapapp~ 

Sebab pertama saya menghilang.

Ma mak and nenek angkat.


Pergi Kedah ni such a neww and good memory to me. tak pernah travel jauh jauh naik bas malam malam dah cukup membuat ibu risau. HIHI salah satu part yang best kannn my nenek angkat. taktau nak cakap macam mana tapi kalau dalam real life ni aku cucu tengah tengah so memang takde la benda benda yang special nak manja dengan nenek. dan sekarang Tok Tik & Tok Ne dah tiada. berbual dengan nenek petang petang dekat tangga after aku balik main dengan peluh peluh sangat terharu sebenarnya sebab aku tak pernah buat dengan nenek yang betul. :)

US , gadis ayu kampung pulau pisang.

Sebab Kedua saya menghilang.



I'm going to Sunwayy Lagooonnn. Semuaa perbelanjaann even duit teksi nak gi sini pun ditanggung sepenuhnya oleh Frenster 12. masa pergi sini rasa mcm tak sia siaa tau join frenster. HIHI sayaa naik SEMUAA ride except yang masuk dalam cage 360 degrees tuh. tak sanggup saya mempertaruhkan nyawa ku bernilai ni. 

Sebab ketiga saya menghilang.



looks nyummmayhhh aight? 

Program QS UTM-UM. tapi sebenarnya masa ni aku punya part tada la mana sangat. setakat kipas ayam lima tujuh kali jek. plus, time tu eera tumpang bilik aku kat sini. wahh jadi kakak mithali terus tauu saayaa. but it was a great night spend with all the coursemates BBQ-ing.

Sebab ke-empat saya menghilang



Program Hari Keusahawanan APK. yang ni pun dengan QS student walaupun tk semua. and tak pasal pasal semua punya nama kene tukar jadi 'sya' kat depan. diorang menganjing aku sebenarnya. yang pentinggg untunggg wooo untungg! Alhamdulillah. esok kitorg semua fly gi New York dengan duit untung tu tapi kitorg pergi la tak balikk. kat sana menjual lagi baru beli duit tiket balik. 

Okay. that's it. sebenarnya bukan menghilang pun. ini lah sedikit sebanyaakkkk apa yang aku buat. this sem baru aku perasan agak aktif ye dan tidak pulang ke rumah for a month such a BIG achievement to myself! Thanks guys for all these memories. 

eekadin

2 comments:

Anonymous said...

Hey very nice blog!
Check out my blog post : how can I get taller

Anonymous said...

Spot on with this write-up, I actually feel this web
site needs much more attention. I'll probably be back again to see more, thanks for the info!
My blog post : ikea furniture assembly service